download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ЗА КАКВО Е ТОЗИ ТЕЛЕФОН?

<1 2 >

Автор
Съобщение
programings
Нед, 21.08.11, 13:49
Просто си нямате и на идея колко много начини да подслушваш абсолютно всеки (и то напълно незабелязано ) има в момента!

Като започнем от дребните решения като нови телефони ( случайно подарени от любим човек на жертвата ) на които като троянски кон е лепнат тайно инсталиран софтуер за подслушване, записващ всеки разговор на жертвата, преминем през подслушвателните устройства, и завършим с тежката артилерия, като например проследяващите устройства, чрез които може да разберете по всяко едно време къде е жертвата!

Такива кратки номера често са използвани за връзка ( или вход в менюто ) на софтуера / устройството за подслушване ( предварително се задава номера в настройките ) !

редактиран от programings на 21.08.11 13:50
редактиран от programings на 21.08.11 13:51
редактиран от programings на 21.08.11 13:55
ernestina1
Чет, 01.09.11, 19:16

RE: ЗА КАКВО Е ТОЗИ ТЕЛЕФОН?

” Просто си нямате и на идея колко много начини да подслушваш абсолютно всеки (и то напълно незабелязано ) има в момента!

Като започнем от дребните решения като нови телефони ( случайно подарени от любим човек на жертвата ) на които като троянски кон е лепнат тайно инсталиран софтуер за подслушване, записващ всеки разговор на жертвата, преминем през подслушвателните устройства, и завършим с тежката артилерия, като например проследяващите устройства, чрез които може да разберете по всяко едно време къде е жертвата!

Такива кратки номера често са използвани за връзка ( или вход в менюто ) на софтуера / устройството за подслушване ( предварително се задава номера в настройките ) ! „

Искаш да кажеш ,че 088100 ,това което мъжът ми набира е точно за да ме следи ,нали? Знаех си ,затова ми прави скандали на висок тон ,пък аз и не разбирам...за какво се сърди..МОЛЯ ВИ МОМЧЕТА КАЖЕТЕ МИ КАК И КЪДЕ ДА ПРОВЕРЯ ЗА ТАКАВА ИНСТАЛИРАНА ПРОГРАМА НА ТЕЛЕФОНА МИ? Като го държа изключен може ли пак да ме подслушва?

joniewalker
Чет, 01.09.11, 19:31

RE: ЗА КАКВО Е ТОЗИ ТЕЛЕФОН?

” ...Служебен телефон може да излъчва сигнали и със свалена батерия (зависи от местоработата).... „

И как ще стане това без допълнителен бръмбар?

svilen73
Чет, 01.09.11, 19:42

RE: RE: ЗА КАКВО Е ТОЗИ ТЕЛЕФОН?

” Искаш да кажеш ,че 088100 ,това което мъжът ми набира е точно за да ме следи ,нали? Знаех си ,затова ми прави скандали на висок тон ,пък аз и не разбирам...за какво се сърди..МОЛЯ ВИ МОМЧЕТА КАЖЕТЕ МИ КАК И КЪДЕ ДА ПРОВЕРЯ ЗА ТАКАВА ИНСТАЛИРАНА ПРОГРАМА НА ТЕЛЕФОНА МИ? Като го държа изключен може ли пак да ме подслушва? „

Незнам колко си в час с софтуера за да намериш инсталираната програма принципно е прикрита с името на някое приложение в паметтта на телефона а иначе не се показва като инсталирана нали затова е скрита.Просто трябва да знаеш какво търсиш.Преинсталирай ОС на телефона но да се направи грамотно като преди това се изчисти всичко . Но да дори да е изключен пак може да се подслушва начина е да се вади батерията.

kookki
Чет, 01.09.11, 19:51

RE: RE: ЗА КАКВО Е ТОЗИ ТЕЛЕФОН?

” И как ще стане това без допълнителен бръмбар? „

Не съм казвал, че няма такъв. Ако работиш в пякое посолство е напълно вероятно да ти монтират.

the.6661
Чет, 01.09.11, 20:10
аз пък предлагам следното, ако изобщо ти се подслушва телефона остави го така (тоест и вълка сит и агнето цяло ) вземи си още един евтин телефон (втори демек) чрез който да си водиш по-личните разговори заради които стават скандали (примерно) естествено за втория телефон е добре само ти и хората с които ще говориш да знаят че го имаш.. и така нека те подслушват колкото си искат (това е добре за негово лично успокоение защото си мисли че контролира нещата ) ако си оправиш телефона да не може да се подсушва това би могло да породи несигурност в мъжа ти и следователно нови скандали защото като незнае кво става с теб ще започне да се кара и да прави скандали за най-малкото нещо (неприятно но има хора които просто искат да знаят всеки един момент жената къде е и какво прави без да има някаква основателна причина ... дразнещо но ФАКТ) така че ако искаш всичко върви добре (поне по тоя въпрос) тва ти е най- изгодния вариант според мен... а колкото до подслушване че гледам малко объркване е станало в по-горните постове та изключен телефон НЕ може да се подслушва (все пак е изключен ) но може да се проследи къде е бил (тоест къде си ходила със телефона) както са ти казали по -горе за да избегнеш и това трябва да му извадиш батерията тогава вече няма и да се знае къде си била...
редактиран от the.6661 на 01.09.11 20:11
programings
Чет, 01.09.11, 20:13
Както те посъветваха и колегите, дай телефона в някой сервиз за чиста преинсталация, като настояваш да заличат всичко, преди да инсталират наново операционната система!

След което внимаваш да не оставяш повече телефона си повече без надзор!

Дори и тревогите ти да се окажат напразни, то поне повече няма да се притесняваш, че те слушат!

Все пак трябва да знаеш, че нещата понякога изглеждат такива, каквито всъщност не са!

Може да си има напълно логично обяснение защо мъжа ти е набирал този номер!

редактиран от programings на 01.09.11 20:14
редактиран от programings на 01.09.11 20:27
joniewalker
Съб, 01.10.11, 08:28
Лесно е с SPYMASTER и не много скъпо.
tegote
Съб, 01.10.11, 12:16
А тоя как ще ми го подслушаш?

joniewalker
Съб, 01.10.11, 19:50

RE: ЗА КАКВО Е ТОЗИ ТЕЛЕФОН?

” А тоя как ще ми го подслушаш?

Със Симбиан ли е?

galkamalka
Съб, 01.10.11, 21:32

RE: RE: ЗА КАКВО Е ТОЗИ ТЕЛЕФОН?

Не, тоя е с уйндовс 15

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.