download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ай сега па ми се е*а скайпа... много странно..

<1 2 3 >

Автор
Съобщение
tegote
Вто, 23.08.11, 01:54
Еми това са отметки. Аз никога не съм поглеждал там. Това е списък с програми, които да допускаш като на XP. Последно време си мисля даже, че не върши никаква работа освен да пропуска програми по погрешка и по невнимание. При сложните настройки е някак си по-различно. Не знам как и защо, но на Windows 7 стената е по-силна от на XP. Някак си даже лъже програмите, че не са блокирани! Например Total Uninstall е настроен при липса на интернет да може да се регистрира, но тогава той си гласи принудително настройката да се ъпдейтва всеки ден на всяко пускане в случай, че се появи нет, за да се провери лиценза. Ако блокираш със стена, той спира да работи и иска наново регистрация. Windows 7 обаче успява да го блокира без да разбере, че е блокиран.
kookki
Вто, 23.08.11, 08:23
Е поне една точка за възстановяване в систем рестор нямаш ли?
the.6661
Вто, 23.08.11, 12:55

RE: ай сега па ми се е*а скайпа... много странно..

” Е поне една точка за възстановяване в систем рестор нямаш ли? „
не спрял съм систем рестора пестя място щото харда ми е малък (300 ГБ)
със стената за сега нямам проблеми сутринта на по - "свежо" мислене и върнах "настройки по подразбиране" (въпреки че тя си беше така по принцип с такива настройки, но не се сетих че в последствие нещо може да се е променило) и за сега всичко е нормално ама вчера бех избеснял и не знаех че реално проблема може да се реши сравнително лесно и бързо (след като установих от къде идва реалния проблем разбира се) с един клик всичко се оправи (за сега) ама кой да помисли че скайпа ше го блокне точно стената... все ми се е случвало с разни програми да се блокват и естествено първо там търся проблема или в стената или в антивирусната...
редактиран от the.6661 на 23.08.11 12:58
kookki
Вто, 23.08.11, 20:21

RE: RE: ай сега па ми се е*а скайпа... много странно..

” не спрял съм систем рестора пестя място щото харда ми е малък (300 ГБ) ... „

Ще ме спукаш от смях.
Виж какво е малък хард, рестора си ми работи, имам 2 ОС и празно място по дяловете.

the.6661
Вто, 23.08.11, 23:52

RE: RE: RE: ай сега па ми се е*а скайпа... много странно..

” Ще ме спукаш от смях.
Виж какво е малък хард, рестора си ми работи, имам 2 ОС и празно място по дяловете.

ами аз незнам по спомен май нещо от сорта на 3-4 ГБ ми смучеше за рестор аз си пазя място щото филми и т.н. ми ходят в Ц (щото тва е най-празния дял... в началото) таа всичко което свалям от тракерите си виси с месеци там (уж за рейтинг горе голо ги сийдвам/качвам до 100-120 ГБ) та и там място се не достига... просто нямам организация (желание най вече) да си подредя нещата и да си организирам дяловете иначе съм сигурен че ще изнамеря поне 100 ГБ свободно място ако си подредя нещата и изтрия ненужната информация и мултимедия събирана с години и трупана по хадра са като се замисля дори незнам какво имам в компа нещата които с ми важни седят на един малък дял 50ГБ там знам кво има (горе долу)

<1 2 3 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.