download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Въпроси за обработка на анимирано изображение

<1 2 3 >

Автор
Съобщение
dreamskill
Сря, 07.09.11, 00:28

RE: Въпроси за обработка на анимирано изображение

” ^Никога не съм харесвал аватари тип слайдшоу . Иначе съм правил gif-чета от редуващи се картинки онлайн . Попаднах веднъж на сайт , където можеш да навържеш до десет снимки и ставаше за 2 минути .
Правил съм десетки и от отрязъци от клипове , но рисуваните анимации най-ми харесват .

Там е работата , на всяко си има адреса и логото на сайта . Точно тях искам да махна първо , за да нямам проблеми . по принцип е забранено . 'Лапешки истории .

Айде щом ще си показваме "майсторлъка" Мои изрезки
http://picbg.net/pic.php?u=261287b09H&i=468900 http://picbg.net/pic.php?u=261287b09H&i=417167 http://picbg.net/pic.php?u=261287b09H&i=417201
Режа , кропвам , оразмерявам и запазвам с Avidemux После конвертирам в *.gif с iWisoft Free Video Converter
С други думи - никакъв труд , само кликам с гризача Ей така ми се щеше да стане и с анимациите ... че с флумастрите и четките ме биваше в трети клас . „

това може направо с фотошоп! само ти трябва плейъра на ейпъл
kookki
Сря, 07.09.11, 00:35

RE: Въпроси за обработка на анимирано изображение

” Режа , кропвам , оразмерявам и запазвам .......
С други думи - никакъв труд , само кликам с гризача Ей така ми се щеше да стане и с анимациите ... че с флумастрите и четките ме биваше в трети клас . „

Ако някога си направиш сам всичко ( не говоря за създаването на софта за целта), повече няма да погледнеш подобни шаблони. Удовлетворението от резултата на собствения ти труд е по-голямо от единя аватар.
Казвам ти го защото съм човек на творчеството и с това се занимавам ежедневно. По думите ти разбирам че си на преходна възраст, но ще ме разбереш в някакъв момент.
С подходящ софт, можеш да си направиш аватар в стил анимация без никви грижи и ще се кефиш повече, отколкото да хакваш чуждия труд.
Специално за моя аватар, се кефя на това, че изглежда точно така, както съм искал аз. Това му е кефа.

shaman
Сря, 07.09.11, 00:55
mayhem1, си е 100% мъж, въпреки 4е не съм го виждал, мога да предположа и мисля 4е по-горния въпрос е по-скоро като шега.
kookki, според това, което съм про4ел от него, предполагам, 4е неговата "преходна" възраст е по4ти като твоята!
Предполагам, 4е сте горе-долу набори!
Всеки един, в разли4ен етап от развитието си запо4ва да се занимава със нещо и съответно в разли4ен етап , спрямо някой друг, преоткрива нещо си.
Не мисля, 4е трябва да се налага мнение спрямо не4ие желание, виждане и хоби!
Ти си обработил своя снимка в .gif и й се кефиш, защото е твоя, нали, твое дело . . . лошо няма , , , само 4е, ти не 4етеш какво казва Той - "Никога не съм харесвал аватари тип слайдшоу" . . . "- рисуваните анимации най-ми харесват . . .".
Зна4и, той няма твоето виждане и разбиране, както и ти неговото, за което не мисля 4е трябва да го упрекваш в нещо.

Лека ве4ер.

редактиран от shaman на 07.09.11 00:56
редактиран от shaman на 07.09.11 01:01
kookki
Сря, 07.09.11, 01:37
Шамане, нале не работиш като адвокат? Нека човека сам да си изкаже позицията? Или го приемаш лично?
dhtj
Сря, 07.09.11, 02:31
Баси дъгето, отепА хората с тръбъта бе
shaman
Сря, 07.09.11, 18:28
” Шамане, нале не работиш като адвокат? Нека човека сам да си изкаже позицията? Или го приемаш лично? „
Ха, Калояне, явно нещо те подразни в моят пост!
Извинявай за което, но не мога да не призная, 4е усетих някаква хаплива нотка в по-горните ти постове!
Самия ти онази ве4ер каза, 4е всеки може да изрази мнение, нищо 4е ни се разминават . . . така и направих с горния си пост.
Не целя да се карам с някой, защото ако приемам като теб нещата, онзи ден бих ти задал същия въпрос в темата за "Цветовете . . .".
Както и да е, ще го приема 4е вероятно си в преходен период и сетивата ти са малко по обтегнати и затова се държиш така!
Мисля, 4е по - скоро ти приемаш нещата твърде ли4но, затова видях 4е са създали някаква тема за отношенията към потребителите, можеш да отско4иш там и да ме "о4ерниш" и без това никой не ме спомена, което може само да ме радва, 4е не съм засягал много хора във форума . . . е, наскоро имахме малко тън-мън с Te-Go-Te-то и въпреки, 4е тогава си позволих да го обидя, явно му е разминало, ина4е щеше да ме определи като Интригант, въпреки 4е "провокатор" по ми харесва.
С mayhem се познавам до толкова, до колкото се познавам и с всеки един друг от форума . . . с изклю4ение може би на 2-3, но съм останал с добри впе4атления от него, затова и го подкрепям.
Лек ден.
mayhem1
Сря, 07.09.11, 19:49
” Шамане, нале не работиш като адвокат? Нека човека сам да си изкаже позицията? Или го приемаш лично? „
Що ? Ти като разпоредител ли работиш ? Дръж се прилично , а не естествено . shaman услужливо ти подчерта неща , които явно си пропуснал да прочетеш в моето мнение , защото ти заби извън темата с обяснения колко си креативен и колко ти е хубав аватара ...

” Винаги съм си мислел, че си мъж. Това там ти ли си ? Щото за аватар логиката е ,че си ти. Ако си жената от линка - ставаш
Май отдаваш твърде голямо значение на тия картинки ? За мен отразяват единствено моментното ми настроение , възхищение от нечия сполучлива творба или просто радост за окото ( може да е Бафомета на Гигер , може и да е , както в случая Милен Фармер ) .
Всъщност , извади интересна логика . Ако я следваме ( това там ти ли си ? ) излиза , че нинджата е футболист на Челси
Мога да дам още примери , но няма да ти губя времето . Още преди време , когато публикува в "да се посмеем" клипче с една женска , дето пърди , предположих че си човек с който едва ли ще намерим допирни точки и общи интереси . Аватарите явно не правят изключение .

” това може направо с фотошоп! само ти трябва плейъра на ейпъл „
Супер ! Ако може и да обясниш подробно . Аз имам на флашката GIMP , Photo Filtre и Inkscape . Досега са ми вършили работа ( дребни нещица ) и никога не съм си исталирал фотошоп . Ако става наистина бързо - сещаш се : "с коя версия на коя програма И КАК се прави" Няма да го оцветявам - осъзнах колко дебилно изглежда отстрани
kookki
Чет, 08.09.11, 01:26

RE: Въпроси за обработка на анимирано изображение

” Не целя да се карам с някой... „
И аз така, но ми е нервно и съм заядлив.

Майхем, също никога не съм търсил допирни точки с теб. Като не можеш да разбереш удоволствието от това да си правиш нещата сам, си ги копирай от където си искаш. Аватарът ми го качих, за да го разгледаш с програма, а не визуално щото се фукам с него, но не зацепих че не използваш техники различни от клик. Ако мерака ми беше да се фукам с някакво гифче, нямаше до онзи ден да стоя без аватар ми щях да си правя нов всяка седмица - нали съм креативен.

<1 2 3 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.