download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Робърт Монро

<1 2 >

Автор
Съобщение
electric_cc
Вто, 01.11.11, 07:59
dreamskill, измеренията са 49. Обикновеният простосмъртен рядко минава над петото, освен по време на сън. Само като затвориш очите си, ти вече си на ментално ниво, но не всеки може да се разхожда из него. С помоща на методите на Козирев, всеки може да контактува с отвъдното. Това без опитен учител до теб е опасно. Не са редки случаите при посвещение някои да откачат, т.е. остават там духовно и не могат да се върнат. За това споменава и Монро.
Понеже ти е интересно, чрез download.bg дай си адреса, ще ти изпратя филм със записи на извънземни, дисекция на телата им и други интересни неща, много е голям за да го пусна в DOX.
редактиран от electric_cc на 01.11.11 08:03
редактиран от electric_cc на 01.11.11 08:08
anonymous
Вто, 01.11.11, 10:05

RE: Робърт Монро

” dreamskill, измеренията са 49. Обикновеният простосмъртен рядко минава над петото, освен по време на сън. Само като затвориш очите си, ти вече си на ментално ниво, но не всеки може да се разхожда из него. С помоща на методите на Козирев, всеки може да контактува с отвъдното. Това без опитен учител до теб е опасно. Не са редки случаите при посвещение някои да откачат, т.е. остават там духовно и не могат да се върнат. За това споменава и Монро.
Понеже ти е интересно, чрез download.bg дай си адреса, ще ти изпратя филм със записи на извънземни, дисекция на телата им и други интересни неща, много е голям за да го пусна в DOX. „

Карлос Кастанеда "Изкуството на сънуването" , но трябва да се внимава в какво вярва човек.

kookki
Вто, 01.11.11, 22:28
Май пиете повече и от мен ???
Е пък всеки е свободен да вярва в каквото си иска, дори и в Дядо Мраз.
emonews
Сря, 02.11.11, 09:32
Тоя казва , ония твърди а некви доказателства ??
Може ли на всяка глупост която прочетеш да се връзваш , 49 измерения, къде са тея ,някой посетил ли ги е , Робърт Монро, кой за бога е тоя лунатик?
Аз ако ти кажа че у нас живее Алф сигурно и на това ще повярваш.
Погледнете си източниците - http://vislupus.piczo.com/hhhhhh?cr=1&linkvar=000044
За тея племена /има ги по цялата Амазонка/ не знаете ли че от малки деца пият чайове от билки подобни на ЛСД и от там и състоянието им.
Земи отвори прозореца да влезе малко чист въздух и стига с тея дисекции на извънземни че сте големи хора уж
anonymous
Сря, 02.11.11, 09:50

RE: Робърт Монро

” Тоя казва , ония твърди а некви доказателства ??
Може ли на всяка глупост която прочетеш да се връзваш , 49 измерения, къде са тея ,някой посетил ли ги е , Робърт Монро, кой за бога е тоя лунатик?
Аз ако ти кажа че у нас живее Алф сигурно и на това ще повярваш.
Погледнете си източниците - http://vislupus.piczo.com/hhhhhh?cr=1&linkvar=000044
За тея племена /има ги по цялата Амазонка/ не знаете ли че от малки деца пият чайове от билки подобни на ЛСД и от там и състоянието им.
Земи отвори прозореца да влезе малко чист въздух и стига с тея дисекции на извънземни че сте големи хора уж „

Е т'ва е малко крайно. Все пак живеем в демократичен свят и всеки е свободен да вярва - едни в Господ, други в друго, трети и в двете...
Истината я някъде там!
Аз лично от малък съм си решил да се доверявам на науката и най-вече на метода "видял, пипнал..." и в малко-по-малки граници на метода "изчислил и доказал".

редактиран от anonymous на 02.11.11 09:50
electric_cc
Сря, 02.11.11, 16:36
Насила можеш да вземеш, но не можещ да дадеш. Това е една от големите истини в тази вселена и тези коментари го доказват. Пожелавам на всички да сте живи и здрави. Извънземните отдавна нарушават споразумението с Айзенхауер и в близките години ще се покажат, защото земята върви към гибел. Като по-висши от нас те много добре знаят кармичните проблеми, които ще си навлекат, ако се намесят в земните дела, но ще се опитат да го направят, защото ги е грижа за бъдещето на земята, не като човечество, а като жива планета, на която по случайност или не, се намира и това грешно човечество. Тогава какво ще пишете в този форум, ако все още съществува, вие си преценете. Аз казах!
emonews
Сря, 02.11.11, 21:00
Ако се чуеш отстрани...
electric_cc
Съб, 05.11.11, 08:20
25.12 - 27.12
stiliyangr
Съб, 05.11.11, 17:20

RE: Робърт Монро

” ...спътниците се въртят и орбитират около планетите, планетите - около звездите. Звездите също се въртят около центъра си. Но около какво орбитират? Галактиката ни също се върти около центъра си, и всичко по нея също. Но какво има в центъра на както Млечния път, така и на друте галактики?
Научно е доказано, че вселената се разширява, след милиони години Луната няма да я има, Земята се отдалечава от Слънцето. А от какво се отдалечават системите, като нашата Слънчева система? А галактиките? А какво ли аджеба има в средата на Вселената? Някога замисляли ли сте? А какво има отвъд Вселената?
...

Още една тема - за измеренията. Дали има 4то измерение? Дали "отвъдното" е това? „

 Доколкото знам галактиките, звездните купове и др. обекти в космоса не се отдалечават от някаква определена точка, а самото пространство се разширява. Според сегашните данни това разширение се ускорява противно на предишните предположения. За център на Вселената - не знам дали може да се говори за такъв - някъде бях чел едно твърдение, базиращо се на понятията безкрайна и ограничена, но сега не мога да го възпроизведа. Отвъд Вселената много хора предполагат, че има...други вселени. Нали преди астрономията да се развие достатъчно "нашата" галактика е била "Вселената"...
 Според учебниците по физика, писани след Айнщайн - четвъртото измерение е времето. Според струнната теория трябва да има 10 измерения, а според по-общата М-теория те трябва да са 11.
stiliyangr
Съб, 05.11.11, 17:23

RE: Робърт Монро

” ...Извънземните отдавна нарушават споразумението с Айзенхауер и в близките години ще се покажат, защото земята върви към гибел. Като по-висши от нас те много добре знаят кармичните проблеми, които ще си навлекат, ако се намесят в земните дела, но ще се опитат да го направят, защото ги е грижа за бъдещето на земята, не като човечество, а като жива планета, на която по случайност или не, се намира и това грешно човечество. Тогава какво ще пишете в този форум, ако все още съществува, вие си преценете. Аз казах! „
 Мисля че трябва да го направят възможно по-скоро. Хората не искат/не могат да направят нещо по този проблем. А вече са повече от 7 милиарда...
anonymous
Съб, 05.11.11, 17:47

RE: Робърт Монро

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.