download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Земята ....

<1 2 3 4 5 >

Автор
Съобщение
dreamskill
Пон, 21.11.11, 20:18

RE: Земята ....

” Има много неясни моменти в историята на нашата плането... „
Историята, като учебен предмет ми харесва, обожавам го, обаче аз гледам скептично към това. Никой не може да е сигурен, че всичко, което пише там е вярно.
Така е и за миналото на Земято, като цяло.
Та вие (към умните глави, които се занимават с това) вчера не помните какво сте яли, пък ми говорите за преди милиони години.
anonymous
Пон, 21.11.11, 20:55
Аз като видях заглавието на темата си помислих, че ще е относно възобновяеми енергийни източници(вятър, слънце, геотермална енергия, биомаса, водноелектрически централи, океанска енергия, водородни клетки), парниковия ефект, СО2 емисии и прочее, технологичната революция и до колко хората влиаят на глобалното затопляне...:) Простете ми невежеството, темата била за extraterrestrial life! За жалост не мога да допринеса по темата с доказани факти, а в какво вярвам едва ли някой го боли... да разбере, така че хайде със здраве.

Между другото конструкцията с камъните наистина е яка.

П.П. Открих, че не съм сигурен как се пише "влиаят", като кликна преглед е подчертана дума.

mayhem1
Пон, 21.11.11, 20:59

RE: RE: Земята ....

” Историята, като учебен предмет ми харесва, обожавам го, обаче аз гледам скептично към това. Никой не може да е сигурен, че всичко, което пише там е вярно.
Така е и за миналото на Земято, като цяло.
Та вие (към умните глави, които се занимават с това) вчера не помните какво сте яли, пък ми говорите за преди милиони години. „
Случайно да тренираш борба ? Не че нещо , но такива заключения прилягат на някой "здраво стъпил на земята човек"
.........
Хора , зарежете темата за извънземните . Откакто се е заговорило за тях човечеството се е разделило на два лагера . Едните обвиняват другите , че имат богато въображение . Другите от своя страна питат , как се вдигат 800 тонни камъни с лост ( направен от .... ъъъ , задвижван от ... ъъъ , използвайки за опорна точка .. ъъъ ) , обаче "едните" не им отговарят , защото нямат въображение .
Не мисля , че и в този форум ще се стигне до консенсус .
...
Нямало доказателства Казват милиарди богомолци хаха !
...
Двама марсианци лежат на пясъка загледани в нощното небе . Единия замечтано въздиша :
- Вярваш ли , че някъде там има малки розови човечета ?
- Оффф , пак ли почваш с тия земляни !?
dreamskill
Пон, 21.11.11, 21:29
Иронията не ти се получава нещо, Уилсън.
Настрана "шегата", не ми се заяжда с теб / радвай се за което /, знаеш ли за Пещерата на Платон? Опитай се да асоцираш това с двата лагера хора. Замисли се, преосмисли нещата и тогава драсни коментар, вместо да копираш вицове.
joniewalker
Пон, 21.11.11, 23:17
Да , де. Ама няма нито едно материално доказателство , че има марсианци или подобни. А това , че няма доказателства за противното не значи че има...
Засега поне извънземни НЯМА!
electric_cc
Вто, 22.11.11, 05:54
Погледнал Господ отгоре, видял пушилка, премигнал и накрая повикал едно ангелче. Какво става долу, нищо не виждам от тая пушилка? Пак се бият, казало ангелчето. Господ казал: Изключи компютъра, остави го да изстине, после стартирай пак програмата, смени параметрите и ме събуди като минат 6 милиона години.
mayhem1
Вто, 22.11.11, 19:01

RE: Земята ....

” Иронията не ти се получава нещо, Уилсън.
Настрана "шегата", не ми се заяжда с теб / радвай се за което /, знаеш ли за Пещерата на Платон? Опитай се да асоцираш това с двата лагера хора. Замисли се, преосмисли нещата и тогава драсни коментар, вместо да копираш вицове. „
Сигурен съм , че не ти се заяжда с мен . Радвам се за което . И без това , въртиш-сучеш , го обръщаш на комплекси на малцинствена основа ( някое ново сайтче , посветено на педофила Дядо Коледа и свинеядците , няма ли да дадеш насам ? ) Тренирай си там борбата ...

А вица не е копиран . Разказах го по памет и то грешно .
За оригинала се сетих по-късно .
Говорят си двама марсианци :
- Вярваш ли в земляните ?
- Айде стига с тия малки розови човечета !

dreamskill
Вто, 22.11.11, 19:04
Педофила Дядо Коледа? Оу, ти да не си оня, който като дете е бил изнасилен от мъж, облечен като Дядо Коледа?
kookki
Чет, 24.11.11, 00:22
От вица по-горе, се сетих за един скеч от кумиците, където Сашето и Ванката са при Свети Петър, който им обяснява, че като щракне с пръсти и някой умира и идва пред Райските Порти, пък Сашето прави заключение, че е хубаво, че в Рая не слушат чалга, защото Свети Петър щял да ни избие до крак. .

Аз съм служил на летище Каменец и смея да твърдя че елките си бият на НЛО при заходите, а какво ли остава са бързите изтребители в зона 52.
Това че не може да ги идентифицирате, не значи че не са със земен произход.
Фаровете на изтребителя се гасят след като набере височина при нощни полети и НЛО-то рязко изчезва .
Няколко пъти даже ме отвличаха на ЕЛ 410 и АН 26 и се webаваха с нас при ученията да приземяват с някой изключен двигятел или планиране. Незабравими спомени !

<1 2 3 4 5 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.