download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Файърфокс забива при някои флаш

<1 2 >

Автор
Съобщение
programings
Пон, 23.01.12, 14:23
Потрайте още малко, скоро идва завършената десета лисица!
plamil
Пон, 23.01.12, 15:10
@sashko92 - пробвал ли си да спреш плъгин контейнера?
about:config в лентата за търсене на Мозилата, от прозореца който ти се отваря пишеш plu, и всичко което започва с dom.ipc го забраняваш (false).
programings
Пон, 23.01.12, 17:26

RE: Файърфокс забива при някои флаш

” @sashko92 - пробвал ли си да спреш плъгин контейнера?
about:config в лентата за търсене на Мозилата, от прозореца който ти се отваря пишеш plu, и всичко което започва с dom.ipc го забраняваш (false). „

Така положението ще се влоши още повече, понеже лисицата ще стане тромава като Internet Explorer по 10 !

tegote
Пон, 23.01.12, 22:10

RE: Файърфокс забива при някои флаш

” Потрайте още малко, скоро идва завършената десета лисица! „
Потрайте още малко, скоро идва завършеният Internet Explorer 10.
Тази година ще се появи заедно с Windows 8.
programings
Вто, 24.01.12, 15:30
Нямам желание да те храня, пиши си!

И все пак ще ти дам няколко лъжички, че да не умреш гладен :

1. Никой нормален, малко разбиращ от компютри потребител няма да ползва Windows 8, поради ред причини, като започнем от козметични недостатъци като липса на старт меню и невъзможно идиотска система от банери, измъкване от които няма, и стигнем до това, че Microsoft ще могат да те контролират когато и както си поискат, естествено чрез премахването на софтуер от компютъра ти дистанционно! Инсталираш си нещо, а чичо Бил решава, че е нелегално или неподходящо, и просто си го деинсталира!

Представи си как ще се почувстваш, когато си свалиш даден софтуер от някой маймунски тракер, и на другата сутрин установиш, че го няма на компютъра ти, понеже софтуерната фирма производител е помолила чичко ти Бил да го деинсталира, тъй като е пиратски!

2. Промяна в бъгавият, крашнат по рождение, недоносен и смърдящ Internet Explorer едва ли ще има, дори и версията да е 10 ! Всъщност аз ти гарантирам, че промяна в сорс кода от деветата версия няма да има! Промяната ще е само козметична!

3. Понеже в постовете по-горе коментара снимката, която пуснах, ще ти кажа, че приятел с 8 ядрен Intel процесор и 16 гигабайта RAM ми се е оплаквал, че любимият му Internet Explorer прави същата ситуация, която виждаш на снимката по-горе! Разбира се компютъра му е чист от зловреден софтуер, и поддържан в изрядно състояние!

Лисицата няма да я надмине чичо Бил никога, колкото и мизерни опити да продължава да прави с всяка нова версия на Window$ !

редактиран от programings на 24.01.12 15:33
anonymous
Вто, 24.01.12, 15:49
абе вие все още ли се карате голяма война запалих между двама ви...
tegote
Вто, 24.01.12, 16:29
@programings, за Windows 8 не ти казвам нищо! То е ясно че не става. Ама IE10 можеш да си го сложиш. А той ще е готов, когато се появи и уиндоус. До тогава не можеш нищо да кажеш, при положение, че още работят над него. Мисля се разбрахме. Нямам какво да добавя.

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.