download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

а, бе някаква носталгия ме обзе

<1 2 3 >

Автор
Съобщение
utnapichty
Нед, 15.07.12, 10:43
Караджа, благодаря за този клип. Спомням си 1991 година Желев говореше да се запасяваме с каквото можем, идвало нещо страшно?!? Това било значи... Докато гледах клипа спомних си Великото народно събрание и цирковете с президентския избор изобщо началото, благодаря ти Караджа!
karadzha
Нед, 15.07.12, 15:00

RE: а, бе някаква носталгия ме обзе

” Караджа, благодаря за този клип. Спомням си 1991 година Желев говореше да се запасяваме с каквото можем, идвало нещо страшно?!? Това било значи... Докато гледах клипа спомних си Великото народно събрание и цирковете с президентския избор изобщо началото, благодаря ти Караджа! „

Моля.
Всички прекалено дълго чакахме България да спре да пропада, а и в добавка световна ик. криза (също създадена в Америка).

phrozencrew
Нед, 15.07.12, 18:25
Съвсем скоро имаше политическо разследване на Канал 1 за "Планът Ран-Ът". Това в по-горния клип е поредната нагласена, конспиративно-манипулативна история, която има за цел повече да обърка българина, от колкото да му поднесе истината и фактите. Жаждата ни за скандали, конспирации, провокации е толкова голяма, че се е превърнала в национален спорт. Истина почти няма значение за много от хората. Те вярват на това, което казват вождовете им. А кумири и вождове в тая държава бол!
И тъй Канал 1 няма нищо общо с миризливата телевизийка на другаря Гергов - БТВ, ако искате да видите истината за "Ран-Ът", без предубедено изкривяване на репортажа в определена насока, изгледайте видеото:
"Ран - Ът" - преходът по план

Рубриката "В кадър" на Канал 1 е от малкото предавания, заради които все още гледам телевизия .

utnapichty
Нед, 15.07.12, 21:14
Благодаря и на теб, изгледах го, но се заплеснах и в другите материали, ама се уморих. Много са, ще ги изгледам, ще следя рубриката, ще ги обмислям. Виж това бе полезна информация, не можеш да знаеш всичко, но затова сте вие!
редактиран от utnapichty на 15.07.12 21:14
karadzha
Нед, 15.07.12, 21:14

RE: а, бе някаква носталгия ме обзе

” Съвсем скоро имаше политическо разследване на Канал 1 за "Планът Ран-Ът". Това в по-горния клип е поредната нагласена, конспиративно-манипулативна история, която има за цел повече да обърка българина, от колкото да му поднесе истината и фактите. Жаждата ни за скандали, конспирации, провокации е толкова голяма, че се е превърнала в национален спорт. Истина почти няма значение за много от хората. Те вярват на това, което казват вождовете им. А кумири и вождове в тая държава бол!
И тъй Канал 1 няма нищо общо с миризливата телевизийка на другаря Гергов - БТВ, ако искате да видите истината за "Ран-Ът", без предубедено изкривяване на репортажа в определена насока, изгледайте видеото:
"Ран - Ът" - преходът по план

Рубриката "В кадър" на Канал 1 е от малкото предавания, заради които все още гледам телевизия . „

На хамовците работата хич не е чиста, ама хич. Може тия две персони и да не са виновни (обаче едва ли), но се вижда, че се мешат все там, където имат огромна изгода. Нищо общо нямат с каквато и да е справедлива кауза. Та българина няма кво да му хващаш кусур. Ние си се знаем.
Американецът си има само двама братя - англичанина и израелеца. Всички други са му излишни.

<1 2 3 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.