download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Help for Nero Express

<1 2 >

Автор
Съобщение
insecteater
Вто, 09.01.07, 12:21
Screenshot. Моментна снимка на екрана. На клавиатурата (горе вдясно) има бутон, на който пише "Print Screen" или "Prn Scr". Когато този клавиш се натисне, това, което се вижда на екрана отива в клипборда като готова за вмъкване картинка. След това не е проблем с програма за редактиране на картинки (даже и с Paint, която я има във всеки windows) да се вмъкне изображението (меню Edit -> Paste в най общия случай) в програмата и след това да се запише като файл (за предпочитане като jpg тип, за да е компресирано с по-малък размер). Така получената картинка може да бъде полезна за онагледяване на това, какво точно се случва на екрана.

За конкретния случай съвета който мога да ти дам е да пробваш дали на презаписваем (RW) диск пак ще дава същия проблем и да пробваш с друга програма.

anonymous
Вто, 09.01.07, 12:37
ето как завършват опититеми със записването :(
nero2.JPG

nero.JPG

anonymous
Сря, 10.01.07, 00:39
Нека те светна нещо. Може би е вероятно записвачката да ти се е прецакала, но не съм сигурен. Един приятел имаше такава записвачка SONY. И на него му се беше развалила и не можеше да записва. Иначе с четенето на дискове нямаше проблеми, записвачките на SONY са много скапани. Това е лично мое мнение.
anonymous
Сря, 10.01.07, 09:25
Същия проблем се яви и при мен от около месец. Записвачката ми е SONY - чете записани дискове, но не мога да записвам. Постави ли се нов диск в нея (а пробвах с различни марки) започва да бръмчи особено и не ги приема. Сега чакам човека, който ми поддържа компютъра да дойде да го погледне, но май нещата отиват към купуване на нова записвачка...
anonymous
Сря, 10.01.07, 10:40
Благодаря на всички за съдействието
Бяхте ми много полезни!!!
anonymous
Сря, 06.06.07, 11:57

RE: RE: RE: Help for Nero Express

MAHNI TOVA TAPO NERO....Ashampoo Burning Studio 7.. TOVA E

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.