download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Торенти?

<1 2 3 4 >

Автор
Съобщение
anonymous
Нед, 04.02.07, 14:58
ехооо

от америка

dreven
Нед, 04.02.07, 17:58
Не са необходими никакви програми, за да качите рейтинга си в някой сайт. Просто трябва да познавате механизма на уплоад. Ако искате да станете супер потребители следвайте следните прости правила.
1. Направете си нов акаунт - целта е да нямате натрупан трафик, чрез download;
2. Изберете торент който е достатъчно голям ( поне 2 гига байта) и има един или максимум два сийдъра;
3. Изтеглете го;
4. Обадете се на приятел от същата мрежа, който е готов да ви съдейства и го помолете да започне теглене на същия торент - целта е да реализирате локален пиъринг;
5. Стопирайте и стартирайте през няколко минути вашия торент, за да бъде прихванат от приятеля ви. Имайте впредвид, че сърварите няма да ви допуснат вие да ъплоадвате, ако има достатъчно сийдери на торента. Ако сийдърите са малко вие задължително ще бъдете включени;
6. След като започнете да ъплоадвате в локален пиъринг, вие ще наблюдавате максималната скорост за която сте си платили;
7. След като вашия приятел изтегли торента, накарайте го да изтрие задачата и отново да го изтегли. Ако имате два компютъра, то успеха ви е гарантиран.
От опит мога да споделя, че за 5 часа се става супер потребител, без да лъжете или мамите някого.
Пожелавам ви успех.
dreven
Нед, 04.02.07, 18:24
Момченцето сигурно не знае, но за да получиш право да качваш торенти или с други думи да публикуваш е необходимо да си супер потребител. Това е необходимо условие, но често не е достатъчно.
anonymous
Нед, 04.02.07, 18:43
Гледам и се чудя какво сте писали. Това са направо измами и по този начин найстина се става супер потребител, но е нечестно. Иначи начина с мрежата си го бива, още утре ще го пробвам и да разбера дали ще ми сложат банн, заради лъжлив сиид.
dreven
Нед, 04.02.07, 19:08
Измама е всяко деяние, което не е по правилата на играта и преследва лично облагодетелстване. Техниката, която описвам е резултат на едночасов анализ на същинските правилата на играта. Още повече, както момченцето забеляза, няма особени облаги от това да станеш супер потребител. Измама все пак има, но тя е от страна на собствениците на сайтове към наивните потребители, които си купуват все по-големи хардове и не изключват денонощно машините, а рейтинга им е все под единица. Истинският проблем на българина е наивността му. Някой от горе изказалите се знаят това от личен опит.
anonymous
Нед, 04.02.07, 19:23
Метода на dreven може да се приложи по същия начин, но не с 2 машини, а с една с инсталирани два различни торент клиента
anonymous
Нед, 04.02.07, 19:33
прав си. Ако има два торент клиента наистина ще стане номера, но в редки случаи. Иначе идеята е супер и с нея наистина се става супер потребител.
anonymous
Нед, 04.02.07, 19:53

RE: Торенти?

” прав си. Ако има два торент клиента наистина ще стане номера, но в редки случаи. Иначе идеята е супер и с нея наистина се става супер потребител. „
Защо мислиш, че ще стане само в редки случаи? Просто торента трябва да е от различни акаунти и нищо друго. Ако не се свържат сами в uTorrent има опция за добавяне на peer..
dreven
Нед, 04.02.07, 20:48
Моето скромно мнение е че торентите имат за основна цел да свалят вината от собствениците на сайтове за разпространение на пиратски софтуер. Вгледайте се внимателно в начина по-който се свързват сийдърите и ще откриете специфична закономерност. На най-търсените продукти, които имат много сийдъри се включват обикновенно едни и същи адреси и то сочещи към сърварите на съответния сайт. Сърварите реализират основния трафик от сийдваната информацията, защото големия трафик са големите пари. Обикновените потребители се включват само когато броят на лийчърите нарасне над определена бройка - с други думи, когато сърварите не смогват. Но ако го няма множеството на потребители, ще стане страшно некомфортно за тракерите. Така че когато говорим за честност и смисъл, трябва да оглеждаме нещата от всякъде. Може да гледате на себе си и като на параван и да продължавате честно да изпълнявайте вменените ви задължения.
anonymous
Нед, 04.02.07, 20:50
gross, май не си чел внимателно. Това за което dreven и впоследствие аз говорим е просто невъзможно да стане с една машина и един клиент. Ще теглиш и сийдваш едновременно един торент от само един клиент ли? А и да наистина няма смисъл от тези действия, но такава е темата..
anonymous
Вто, 06.02.07, 19:14
момченце и gross
bravo

но работата може още да се ускори-фиктивно, ама не е на добро ....маии

---------
Секс : За да бъде задоволявана жената всеки път...

Интернет Медия БИГ.БГ 2/2/2007 20:00:00

Един мъж ще бъде обичан както никога преди, когато е в състояние да дари жена си с най-голямото удоволствие, на което е способен - оргазма.

А ако успява да го постигне всеки път, любовта й ще бъде безгранична. Тя никога няма да потърси друг мъж, защото никога няма да изпита нужда от друг. Съюзът им ще трае, докато са живи.

Почти всички жени симулират оргазъм, откакто свят светува. Но не само те пропускат една от най-големите радости в живота. Съпрузите и любовниците им са лишени от нея в същата степен.

Жената, симулираща наслада, няма нищо общо с жената, която преживява сексуално удоволствие с цялото си същество.

Радостта на мъжа от секса се усилва невероятно, когато има партньорка, даваща и получаваща наслаждение, равнозначно на неговото, носена от вълните на споделения екстаз и разтапяща се в същия върховен миг на блаженство, към който се е устремил и той.

Какво точно да направим, така че не само да възбудим жена си, но и да я накараме да достигне най-възхитителния оргазъм, кой го някога е изпитвала, и при това да го постигате всеки път, когато се любите? Не лъжете, че това не ви вълнува.

А най-хубавото е, че когато тя наистина получи невероятен оргазъм, който ще разтърсва като динамит цялото й тяло, самите се почувстваме по-възбудени от всякога и нашият оргазъм ще надминава всичко, преживяно до този момент. Защото тогава осъзнаваме действителната си сила, чрез която можем да я възпламеним, да я изпратим до Луната, Космоса, Марс, Венера и т. н. И усещаме, че от нея струи такава любов, каквато не сме и сънували.

Но дори и да мислите, че всичко е наред. дори и жена ви да казва, че сте съвършен любовник (помнете, тя ви обича и иска да вярвате, че сте съвършен), все пак опитайте тази рецепта.

А ако се страхувате, че тя е хвърлила око на друг, или сте си мислили, че може би се оглежда за друг мъж, сега вече, след като й доставите най-върховната наслада, на която сте способен (защото знаете как да я задоволите), ще откриете, че повече не съществуват причини тя да търси или да флиртува с друг, понеже вие сте мъжът, даряващ й онова, което тя иска, от което се нуждае и което обича.

ТЕОРИЯТА ЗА "ГОЛЯМОТО ЧУКАНЕ"

Стотици книги са написани за това как да се любим. И всички те съветват какви сложни, хитроумни и сладострастни трикове да бъдат приложени, за да се възбуди мъжкото тяло.

Цялата работа изглежда малко смахната, защото в действителност е твърде лесно мъжът да бъде възбуден. Самата му анатомия предразполага към това. Става реч за здравия, нормален мъж, а не за физически или психически болния, или пък някой с разстроени сетива.

Мъжките полови органи са отвън и могат да бъдат стимулирани с лекота. За мъжа е достатъчно да зърне на улицата жена - дори само да си помисли за нея - и ето ти го възбуден. А гледката на гола представителка на нежния пол предизвиква у него нещо много повече от усмивка или учестено дишане.

Разбира се, досадата от съжителството с една и съща скучна партньорка би могла да охлади мъжа. Тогава наистина има нуждае от малко техника, за да се запали отново.

Но защо партньорката му е скучна? Защо е безинтересна? Не е ли възможно тя да е отегчената? Отегчена до мозъка на костите си? Може би защото удоволствието е винаги едностранно?

Когато мъжът знае как да задоволи жената, страстта се удвоява, а скуката се изпарява като дим. Сексът е досаден само тогава, когато единият от двамата партньори не му се наслаждава.

Е, добре, влюбени сме и се любим. За мъжете преживяването е фантастично: чувствено, пълно с наслада и оргазмът ни е невероятен. Ние я обичаме, знаем, че и тя ни обича, а и тя ни казва, че се чувства прекрасно с нас.

Но така ли е в действителност? Вярваме и мислим, че веднага бихме усетили, ако тя се преструва. Само че просто е невъзможно мъжът да разбере кога жената симулира оргазъм. Знаем, че има начини за разпознаване: например учестеното дишане, втвърдяването на зърната на гърдите и т. н. Но всички тези неща стават, когато тя е възбудена, а не непременно, когато достига оргазъм.

А как е с жените? Знаете, че можете да се преструвате, нали? Може би сте го правила години наред. Може би никога не сте получавала оргазъм при обичайния или общоприетия начин начин на любене, тъй наречената "мисионерска" поза. Тази поза носи най-голямо сексуално удовлетворение н на двамата партньори, стига мъжът да знае как да я оползотвори. Несъмнено и всички останали начини доставят удоволствие, но голямата им популярност се дължи на това, че за жената е по-лесно да бъде задоволена. като по някакъв начин се дразни клиторът й - било с пръсти, било с устни или език.

Жените предпочитат мъжете им да вършат тези неща, защото от опит знаят, че това е единственият начин да достигнат оргазъм. Колкото и приятно да е това действие, то не може да се сравни с онова пълно и цялостно задоволяване, което се постига при нормалната общоприета поза, стига мъжът да разбере как да люби жената по този прекрасен и нежен начин.

Симулирате ли оргазъм?. Нито един мъж не заподозря нито веднъж, че не сте докрай задоволена? Гордеете се, че сте превъзходна артистка и успявате да ги заблудите?. Стенете, гърчете се, скърцате със зъби правех всичко, което очакват от вас... а всъщност сте крайно неудовлетворена и разочарована...

На мъжете е чудно защо бихте го правила. Ако познават женската психика, може много лесно да се намери обяснение.

Първо, ТЯ обича мъжа си - той не й е безразличен и затова най-вече са заедно. Тя не желае да нарани чувствата или самолюбието му. Нека си мисли, че е тигър в любовта.

Второ, ТЯ не иска той да се усъмни, че не е достатъчно чувствена, че може би нещо с нея не е наред. Смята се за виновна и допуска, че навярно е "фригидна". Защо иначе да не достига до оргазъм, когато за него е толкова лесно? Пази боже, да му мине някога през ума, че е "фригидна". Това би я съсипало. (Тук е мястото да се каже, че няма "фригидни" жени. Има само неумели мъже любовници!) И тя предполага, че ако мъжът узнае за нейната "фригидност", той би започнал да търси някое горещо маце, което да я замести.

Трето, за НЕЯ е непонятно защо не изпитва оргазъм. Продължава да си мисли, че вината е нейна, но само да знаеше причините, би могла да предприеме нещо, нали? Би могла също да му каже как да постъпва правилно, ако знаеше къде всъщност той греши или какво прави не както трябва. Той я възбужда с предварителната игра. Тя пламва от желание, но от момента, в който проникне в нея и започне да "помпа", ентусиазмът й се охлажда. Това великолепно вълнуващо чувство, огънят, обхванал цялото и тяло, пулсирането в слабините - всичко изчезва.

ЗАЩО?
Защото той изпълнява своя номер, наречен ГОЛЯМОТО ЧУКАНЕ.
Вътре-вън. Вътре-вън. Бам-бам. Той не разбира, че на нея това не й е приятно. Отначало невинаги боли, но и със сигурност не я отпраща на седмото небе. Не след дълго обаче започва да боли и на нея й се ще ТО да свърши по-бързо!

Нека си направим следния експеримент, за да разберем за какво усещане става дума.

Протегнете лявата си ръка и с десния юмрук я удряйте около 30 секунди (колкото по-дълго го правите, толкова повече ще ви заболи). Ще почувствате какво е да бъдеш "чукан"...

Именно такова е усещането, когато мъжът проникне в жената и започне да "помпа".

Ако се замислите за миг, ще видите, че е съвсем логично. Мъжкият пенис, готов за акта, е твърд. Тазовата област около него също е корава. А всички полови органи на жената са меки. И когато мъжът въведе твърдия си член в мекото влагалище на жената и започне усилено да "помпа", той притиска клитора й и усещането не е от най-приятните. След няколко минути се появява болка.

Само и само да се отърве, жената е готова на всякаква хитрост, за да прекрати болката и досадата.

Бързо се научава как да се преструва, че е получила оргазъм.

Помислете малко и си отговорете на въпроса какво е в състояние да ви подейства възбудително: вдишването на чудно благоухание, вкусът на хайвер, допирът на кадифе до кожата ви - все нежни и ефирни неща.

Не е особено приятно да ви блъсне в носа прекалено силна миризма (пфу!), или да погълнете наведнъж съдържанието на цяло бурканче хайвер (два пъти пфу!!!), или пък да ви търкат грубо с някаква материя (включително кадифе).

Направете друг опит. Протегнете лявата си ръка и съвсем лекичко плъзнете по нея пръстите на дясната. Много нежно. Едва докосвайки плътта. Представете си, че пръстите ви са перца и дразните с тях кожата си. Малко гъделичкане и след няколко мига ще усетите желание да натиснете по-осезателно. Нежният допир причинява лек гъдел, който е приятен и изисква да бъде задоволен.

Е добре, същият принцип се прилага и при любенето. Отначало внимателно докосвайте кожата й - навсякъде. Краката, ръцете, гърба - все едно къде. Но трябва да бъде съвсем леко, нежно и възбуждащо.

Сетне бавно, много бавно прокарайте ръце по гърдите й - гальовно, с връхчетата и възглавничките на пръстите си. Но не докосвайте зърната й - все още не!

Събудете у нея желание. Причинете й сладко страдание, като я накарате отчаяно да се стреми към нещо, което не може да постигне, когато иска. Направете така, че да се стопи от копнеж, който вие няма да задоволите, все още не.

Ако я стискате и мачкате грубо, това ще я отблъсне, подобно на много силна миризма.

Нарочно не докосвайте зърната й няколко минути. Съзнателно я възбуждайте. След като я галите така кратко време - под зърната, над зърната, около тях - но никога точно тях, тя ще бъде готова да ги докоснете. Но само нежно, не бива да ги дърпате или натискате. Отново прокарайте пръсти по тях, като едва ги допирате. Това ще започне да я подлудява. Вие я възбуждате. Продължавайте със съзнанието, че я печете на бавен огън. Вие запалвате фитила и това само по себе си вече е огромен скок напред. Нежното дразнене на пръстите ви ще я кара да се стреми към още нещо.

Фактът, че се въздържате и само я възбуждате със сладостния допир на пръстите си, причинява божествен гъдел, събужда невероятно силно желание и колкото по-дълго тя изпитва този гъдел, толкова повече ще жадува да го задоволите. Като се възпирате, вие пораждате неописуемо желание в половите й органи.

След няколко минути (но недейте да отстъпвате, нито мачкайте или стискайте!), когато почувствате, че тя е готова (а тя ще ви покаже това, повярвайте) и ако вие също сте готов, т. е. пенисът ви е еректирал (а ако не е, ще се спра на това малко по-късно, сега се занимаваме с нея), не въвеждайте още члена си! ГЛАВНОТО СЪБИТИЕ наближава и ако не направите грешка точно тук, няма да срещате повече затруднения.

ГЛАВНОТО СЪБИТИЕ
Сега вие сте възбудени. Пенисът ви е възбуден. Тя също е възбудена.

НЕ ПРОНИКВАЙТЕ В НЕЯ.
Хванете пениса си с ръка и леко погалете с него клитора й.

Нежно.

Много нежно.
Продължете с тези игриви милувки, давайки й да разбере, че можете да въведете пениса си в нея, но предпочитате да не го правите. Само я дразните с него.

Така вие ще събудите у нея такова неудържимо желание, че да ви помоли да проникнете.

Сега вие изцяло владеете положението - господар сте и на себе си, и на нея. Ще я възбуждате дотогава, докато буквално започне да ви умолява да я обладаете.

Скоро ще стигнете и до това.

Засега просто лекичко дразнете клитора и колкото повече го правите, толкова повече ще нараства възбудата й. Само се сдържайте, като много нежно я милвате с пениса си.

Ето че тя ви моли да го въведете в нея, но вие отказвате и продължавате леко да го триете в клитора й.

Тя пак ви моли да проникнете в нея и вие отново казвате "не".

Отлагате мига и тогава тя настоява: "Хайде, моля те!" , но вие още не сте готов.

Искате да я накарате да проси, нали? Е добре, галете я...

Още една-две минути и тя ще го стори.

Само помнете, всичко е във ваши ръце. Това е вашият пенис и можете да удължавате сладките й мъки, колкото си искате.

На нея това ще й хареса. Тя знае, че вие владеете положението и изцяло контролирате пениса си и нейното тяло. (Преди не сте могли да се контролирате. Напъха ли сте го набързо и бам-бам - това е всичко. Никакъв контрол. Никаква виртуозност.)

Ето че най-после сте я довели дотам , ви моли да проникнете в нея. И вие решавате, че моментът е настъпил.

Но прониквате ли напълно в нея?

НЕ!
Много нежно ще плъзнете члена си сантиметър-два навътре и после бавно ще го извадите; сетне пак сантиметър-два напред и отново бавно назад.

Това наистина ще я подлуди, а на вас ще ви хареса. На нея също! Та нали никога преди не се е чувствала така!

Ех, как само ви желае!
Но вие още се владеете и продължавате да я възбуждате.
Сега го вкарвате малко и бавно го издърпвате обратно; пак малко навътре и бавно навън. Полека прониквате малко по-навътре. Може би два сантиметра. И много бавно го изтегляте.

Никога не го въвеждате ЦЕЛИЯ, докато жената не започне да изпитва оргазъм.

Продължавайте само да я дразните. Когато проникнете с почти цялата дължина на пениса си, бавно го извадете и въведете отново, повтаряйки съшите движения много бавно и много нежно.

Причината да не навлезете наведнъж с целия си пенис е тази, че ако го сторите, той ще притисне силно клитора, а целта е само да го раздразните, не да го нараните, да я накарате да полудее от желание, докато достигне до оргазъм.

Сега вие полекичка го вкарвате и изкарвате, никога целия наведнъж, и усещате как тя все повече и повече се наелектризира.

Това на свой ред възбужда повече и вас самия, защото вашето желание нараства пропорционално на нейното. Вие изцяло се владеете и двамата сте наясно с това. И колкото по-дълго отлагате мига, толкова по-силен и изключителен ще бъде оргазмът и на двама ви. Дразненето е вид сладко мъчение както за жените, така и за мъжете, тъй като всички ние крием частица мазохизъм в себе си, Окончателното отдаване, най-прекрасната част о г оргазма, е капитулация пред тези, които обичаме.

Ако искате да опитате нещо наистина несравнимо, но и извънредно трудно за осъществяване, спрете, когато и вие, и тя сте само на секунди от оргазма. Най-хладнокръвно спрете. Подновете акта едва няколко часа по-късно или на следващата сутрин.

Такова въздържание ще утрои възбудата ви и когато продължите да се любите след прекъсването, двамата ще бъдете толкова наелектризирани, толкова готови, и още в началото, докато я дразните, ще ви измъчва такова страхотно желание, че когато докоснете нежно клитора й с пениса си, тя ще изкрещи да проникнете в нея, а щом започнете полека да въвеждате члена си в нея, още на първия сантиметър, тя ще ви моли, ще ви умолява да навлезете още.

А когато и двамата достигнете до оргазъма, експлозиите му ще ви разтърсят така мощно, както никога дотогава.
Но всичко това изисква голям самоконтрол. И извънредно здраво тяло.

Е добре, вие сте я довели до момента, когато тя е готова да се предаде: моли ви да причините оргазма, който тялото й жадува така отчаяно, и тогава прониквате съвсем малко по-навътре и бавно се дръпвате назад, продължавайки така, докато тялото и започне да вибрира. Не спирайте да въвеж дате и изваждате пениса си, докато тя не по лучи оргазъм, който ще разтърси цялото й същество. Може да стене, да вика или да говори несвързано, може само да диша пресекливо, но този път ще разберете, че не се преструва.

Вие сте я довели до оргазъм. Не е било случайност. Не е станало просто така Съвсем съзнателно и целенасочено вие сте възбуждали тялото й дотогава, докато не е могла да издържи повече.

Отдала ви се е всецяло и без остатък, защото вие сте го поискали от нея. С любов, естествено, на това е била умишлена заповед, на която тя е откликнала. Разтворила се е за вас изцяло.

Ако сте в добра физическа форма, ще бъдете в състояние да я доведете още няколко пъти до оргазъм след първия. Следващите ще дойдат много по-бързо и няма да бъде нужно да я възбуждате.

Разбира се, не бива да се връщате към предишното ГОЛЯМО ЧУКАНЕ, но можете да упражните малко повече сила. Ще видите как ще реагира тя, ако успеете да се въздържите да свършите и продължите проникването.

Обикновено в рамките на една минута тя ще достига отново и отново кулминацията дотогава, докато сте способен да продължавате. В повечето случаи жените получават оргазъм от три до пет пъти; някои от тях само два пъти, а други - над пет.

Но навярно вие се чувствате толкова възбуден след първата й експлозия, че вече не можете да се удържите и също получавате оргазъм. Ще бъде най-пълният, най-дълбо-кият оргазъм, който някога сте имали, защото до този миг сте го контролирали и сте дразнили и себе си, а сега най-после се отприщвате.

Дано ви се удаде, да я доведете два или три пъти до оргазъм. Но дори и да е само един, пак всичко е наред, защото той несъмнено ще бъде най-хубавият, а нищо чудно и първия в живота й. Следващия път бихте могли да се опитате да постигнете повече. Ще забележите колко спокойна е тя след това н колко мила с вас. Та нали току-що сте я дарили с най-прекрасното преживяване. И тя никога няма да го забрави. Няма да забрави и вас.

Нора Хейдън

www.exooo.com

[ Назад ]

--------------------------------

anonymous
Вто, 06.02.07, 19:15
ehoo
ot Amerika

<1 2 3 4 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.