download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ПОМОЩ-НАБЛЮДАВАТ МЕ!!!Възможно ли е да мe наблюдават чрез ROXIO???

<1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Чет, 26.04.07, 21:04

RE: ПОМОЩ-НАБЛЮДАВАТ МЕ!!!Възможно ли е да мe наблюдават чрез ROXIO???

а кой firewall според теб е най-добър от всичките тия тук? странното е ,че след като спрях roxio-то от msconfig и след това се борих 3 часа да го изтрия напълно от компа ми с помоща на вградените му деинсталатори,tune up и your uninstaller(междудругото за първи път ми се случва да трия толкова трудно програма и то неуспях на 100 pro...) се прецакаха и winamp и WMP(започнаха да забиват супер зверски) и дори някои от настройките на mozilla-та ми се промениха,нета ми започна да бави повече от всякога,при двоен клик на my computer виндоуса-ми започна да пали разни фенери...некъв пълен блокаж!накрая от отчаяност си направих едно system restory с вчерашна дата и всичко се оправи.......дори и недоистритото roxio пак работи
anonymous
Чет, 26.04.07, 21:20

RE: ПОМОЩ-НАБЛЮДАВАТ МЕ!!!Възможно ли е да мe наблюдават чрез ROXIO???

ricetek,имам едно тъничко въпросче към тебе-как да я махна като при всеки мой опит за тва се бъгват още 5-6 програми,които по принцип не би трябвало да имат нищо общо с roxio
anonymous
Пет, 27.04.07, 09:22
1. За ъпдейтите на програмите. Наистина ъпдейтите не са добра идея. При всяко обновяване уж нещо ново получават, уж нещо изпращат ама не е много ясно каква информация се обменя. Аз почти на всяка програма която ползвам съм изключил обновяването. Колкото по-малко знаят за мене толкова по-добре.
2. За roxioto не знам как да я махнеш, никога не съм я ползвал. Може би е най-добре да си преинсталираш уина ако ти се занимава. Ако го направиш сложи си задължително Nero 6 (а не 7)
deringer
Пет, 27.04.07, 22:05
С това за ъпдейтването съм напълно съгласен аз ъпдейтвам само нещо което ми трябва наложително като антивирусните иначе темата отиде някъде в ЦРУ Много мислите за това нормално е да те шпионират в днешно време...
mupo
Съб, 28.04.07, 10:35
И все повече ще се шпионира. Сега искали да слагат отпечатъци на документите в САЩ, скоро може и по телата да монтират баркодове. Да не говорим за сателити, Интернет, телефония... Всъщност обема информация и единственото, на което може да се разчита е да им идва в повече информацията, за да не могат да я обработят!
1984 е тук!
deringer
Съб, 28.04.07, 15:21
Наистина се забавлявам!!!!Ей такива теми ми трябват
anonymous
Съб, 28.04.07, 15:51
Ти луд ли си или си за връзване, братле?!! Наблюдават, значи... Не, не си нормален. Малко повече ако чактисваше, шеше да знаеш, че това е абсолютно невъзможно по този начин. Ааааааааа, ама и останалите кво го подкокоросвате, не виждате ли, че не си е пил хапчетата днеска?! Бъгват ти се програми, а? Значи Уина ти е бозав и плаче за преинстал и ще патиш. Съвсем скоро при това - щом си ползвал Тюн Ъп Утилитис, ристор функцията на уиндоуса, и други разни мазаляци. Айде със здраве и земи прочети малко книжки и форуми, ама сериозни. Луд, луд ви казвам.
deringer
Съб, 28.04.07, 16:59
http://news.com.com/Attorney+general+NSA+spy+program+to+be+reformed/2100-1028_3-6150902.html Не бе тва не е сериозно нали? Според официални данни на Международния Кибер Алианс (ICA) всяка година над 475 000 стават жертви на кибер престъпления. В действителност пострадалите са много повече, тъй като не всички регистрират жалби.
Първите прояви на уеб криминализъм датират от 80-те години на XX в., когато Глобалната мрежа прави своите начални стъпки. Извършителите - малчугани от Милуоки – проникнали в база данни на болница и били осъдени условно.
Съвсем логично се появява първият нормативен акт срещу безчинства във виртуалното пространство, т.нар. Закон за компютърната измама и злупотреба, приет през 1986 г. в САЩ – най-пострадалата от уеб набези страна. До 2000 г. нито една от държавите на Стария континент не дискредитира с юредически средства хакерски прояви.
Компютърният шпионаж не е заклеймяван толкова явно като престъпление, а е насърчаван от страните гиганти. Има хипотези, че благодарение на такъв род престъпления терористичните организации винаги са крачка напред от презследвачите си. От друга страна, държавите-ловци на камикадзе ползват Глобалната мрежа за не толкова хуманни цели – ядрен шпионаж, достъп до засекретена научна информация и други.
Най-закоравелите уеб рецидивисти са от страни с нисък социален стандарт – държавите от бившия Съветски блок и Източна Европа (в това число и България!), както и Индия, Пакистан, Арабския полуостров и други.
Първият известен удар по сигурността на уеб потребителите от България бе през 1995 г. и се радва на силен медиен интерес. Варненски хакери ползваха номера на кредитни карти, за да направят покупки в крупни размери чрез виртуални магазини.
Едни от най-атрактивните мишени за хакерите са сайтовете на институции. Със уеб порталите им се злоупотребява редовно. През 2001 година група тийнейджъри опетниха името на Държавния глава Петър Стоянов, като промениха облика на президентската страница по неознаваем начин.
Според Института за регионални и международни изследвания в световен план съотношението между вложени средствата срещу уеб посегателства и печалбата на хакери е число непадащо под 73,41 (к> 73,41) в полза на вторите. Как да не се захване човек с толкова доходоносен бизнес, при все че взетите в изчислението данни представляват суми в милиони?
Един от ключовите ангажименти на България в НАТО е ограничаването на кибер престъпления, генерирани в Югоизточна Европа.
Комунистически Виетнам прилага сериозни санкции срещу бандити в Интернет. Почитателите на кучешко месо са внедрили специален софтуер, който да улавя нелегалните операции в Глобалната мрежа. Досега обаче най-пострадали са “инакомислещи”, изказали се в електронни форуми против държавната власт.
Интересен вид криминална проява е т.нар. електрононно изнудване (e-blackmailing). При този вид рекет престъпниците изпращат писма, с които изискват щедри суми откуп, за да не посегнат на информационната сигурност на банкови учреждения. За жалост това се повтаря неколкократно в един и същ склад за пари, докато директорите не подменят служителите с най-широк достъп до поверителната база данни.
В България борба с кибер рецидивистите води НСБОП в сътрудничество с Българската Интернет организация (БИНА). Известно лице покрай (не)успехите в тази битка е Вени Марковски.

http://www.pcworld.bg/?call=USE~home;&page=resume&n=1646 Чети тва .... Още по темата http://xdata.gateway.bg/htmls/read_news.htm?id=510 Това е интересно прочетете го http://news.idg.bg/?call=USE~newsmsg&t=idgbg&msgid=33602 И по сериозни издания ли ти трябват НЕВЕРНИКО!!! http://news.ibox.bg/news/id_697802890 Чети още май май ти малко четеш Ъ?!? И за тва има малко такива програми http://www.download.bg/index.php?cls=issues&mtd=archive&issue_id=66 Ощееее http://www.segabg.com/online/article.asp?sid=2002090600010070005 За много прогроми шпиони http://5ko.free.fr/bg/links.html Няма смисъл още да слагам шпионажът е неизбежен вече той се налага точно поради причините тероризъм...за тоа вечи няма значение какъв си всичко май май е истина а...що толкова хора вече го твърдят...рано или късно всичко излиза наяве и тогава.... Съвет вземи ти почети малко не се обаждай неподготвен и почети малко Техника чи явно нз как се вгражда устройство за шпионаж а да ние говорим за програми и т.н Трябва ли да правя тема или статия за материалите които съм прочел...и ще чета ...То ще стане книга в няколко тома...И още нещо това са част от българските да не говорим за международните...Най-големите САЩ Русия Китай...сичко е навързано...просто Няма начин и колкото да става по голям потока от данни аз ви уверявам хората имат такава техника че даже не сме си и мечтали ...Мега големи сървари ама мега...Много може да се пише но нищо не може да се направи това е реално И единствено може да се примирим с това!Приятно четене Конспиратори мои

anonymous
Нед, 29.04.07, 06:59

RE: ПОМОЩ-НАБЛЮДАВАТ МЕ!!!Възможно ли е да мe наблюдават чрез ROXIO???

ясно!...(гадно но fuck) deringer,златен си!!! Мерси за безценното инфо.Наистина в тия линкове има доста интересни закони,истории,новини и програми.Толкова интересни,че сега се чудя.....има ли още,и още подобни???
А на atienonline горещо му препоръчвам,като се бара толко master да хване и да помогне с нещо вместо да ми обяснява,колко съм ненормален и кви хапчета трябвало да пия-остани със здраве пич!!!

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.