download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Някоя неиползвана система, дизайн за снимки?

<1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Съб, 18.08.07, 09:08
Ей! Видях ти снимките, пич! Голям си пич, да знаеш! Но нещо пички не видях... И на кого е това жълтото такси, дето си се снимал, седнал величествено в него? Хора като вас вземат едно такси и вече се мислят за богове, за царе на пътя. Обаче май не е така. ХАХАХА! Интересите му прочетете, моля ви! ХАХАХА!!! С тези интереси най много в някой форум за бакшиши да пишеш, не тук, приятелче! Никъде не присъства нещо, свързано с информатика или компютри. За който не може, ето какво си е сложил този козлодуец тук: Янков. И не се стряскайте, когато влезете, че наистина е стряскащо! Човекът с фитнес се занимава и мускули раздава! И има НОО ЯКИ очила! И жълта кола с отворена врата в стил "заповядайте да ви повозя" (бакшиш по природа). Казах ти, Янков, скрий се, момче, в някой прясно затворен реактор, може да те оправи.

редактиран от anonymous на 18.08.07 09:10
редактиран от anonymous на 18.08.07 09:11
anonymous
Съб, 18.08.07, 17:41
та до това колко си смотан разбрахме.. а за това жълто такси дето викаш се нарича кола... кола която ти никога нема да имаш по точно фиат купе.. а колкото до снимките ми са старички над половин година а защо зяпаш първо ? 2-ро маи си прекалено смотан и здухан неискам да ти коментирам снимките влобще видех една и се отказах вече.. а за реакторите земи си го набии от зад ?
редактиран от anonymous на 18.08.07 17:54
insecteater
Съб, 18.08.07, 20:12
Ох, сладур безподобен. Любезността ти ме изумява.

Единственото което може да ти предложи този сайт е ето това: AzDGDatingLite

Надявам се, че си по-грамотен отколкото показваш досега и ще успееш да си разчетеш документацията. Във всеки случай не разчитай на кой знае каква помощ от тук. Несходство някакво в културите сигурно.
Нещастен дрисльо

anonymous
Съб, 18.08.07, 20:20
Мерси много дано се оправия с това.. всъщност немога пише в описанието на програмата от инстал пхп. да се инсталира и да следваш съобщенията а инстал пхп кат натисна на него ми го отара като да го редактираим щот сички пхп.фаилове съм ги отовирл с нотепад и сега са сички така от каде да го започна това.. можеш ли да ми помогнеш к'во да го правия това сиа ? как да го пусна? фаиловете като ги гледам е като на торент система но там си имаше exe-та от който се пускаше а това го гледам като индианец ше го пообесниш ли да го вида какво предствлява.. здобарал съм сайт с безплатни домейни и искам да го пусна... Пиши!
редактиран от anonymous на 18.08.07 20:25
редактиран от anonymous на 18.08.07 20:27
редактиран от anonymous на 18.08.07 20:35
insecteater
Съб, 18.08.07, 20:34
В архива има папка docs, в която има два вида readme файлове. Избираш си единият и го прочиташ много внимателно. Между другото всички сайтове на тази тема които би намерил, най вероятно ще съдържат в себе си readme файл, в който са описани инструкциите за инсталиране.

За инсталация на подобен сайт се изисква солидна обща интернет култура, която може и да не ти достигне. Пак ти казвам/пиша - тук няма да ти помогнем. Една от причините е че няма как в обема на форума да се напишат толкова много фундаментални познания. Четеш документацията и си ти човека. Никой няма да ти преповтаря вече написана информация. Другата причина сам се сещаш защо.

anonymous
Съб, 18.08.07, 20:53
Немога да се оправия с това освен ако не ми се обесни подробно в тия readme-та сичко е на англискии.. некой неща ги разбирам к'во пише но при мен влоще не става така треа ми се обесни подробно как да се инсталира и т.н

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.