download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

AVG Anti-Virus вече е официално представен в България

04.04.2006 16:56 (преди 18 години и 2 месеца) | ogi | показана 4458 пъти Статистики
Grisoft представиха свой оторизиран дистрибутор на AVG Anti-Virus за България
През изминалата седмица световният лидер в производството на антивирусен софтуер Grisoft представи “ДЕН България” ЕООД като свой оторизиран дистрибутор на AVG Anti-Virus за територията на България.

“ДЕН България” ЕООД е реселър на AVG Anti-Virus в България от 16 декември 2004 г. и предлага продукта на адрес http://www.AVGBulgaria.com. За изминалия период фирмата наложи продукта чрез качествения си сайт, поддръжка по телефон и електронна поща, а също и с уникалния за България специализиран форум за AVG Anti-Virus (на български език).

AVG Anti-Virus е антивирусен софтуер за защита на персонални компютри, локални мрежи и сървъри. Той е изключително ефективен при откриването на всички опасни вируси, червеи, троянски коне и високорискови adware и spyware приложения. Антивирусната програма е разработена за компютри с Windows 98/ME/2000/XP/NT/2003, Linux и 64-битови Windows системи. Особено популярна е версията с Огнена Стена (Firewall).

“Нашата цел е AVG Anti-Virus да стане продукт номер едно за антивирусна защита в страната” – заяви управителят на фирмата инж. Ивайло Тинчев – “Според нас това няма да е трудно, като се има предвид, че осигуряваме софтуер, който е лек за системата, с ежедневни обновявания и с най-ниската възможна цена при двугодишен лиценз. Безплатната ни версия е вече добре позната и се намира на голяма част от домашните компютри в страната. Сега се надяваме високото качество на пакетите, които предлагаме, да бъде оценено и от бизнес клиентите, заедно с нашата професионална, сертифицирана от Grisoft, поддръжка на български.”

AVG Anti-Virus е подходящ както за домашни потребители, малки и средни фирми, така и за големи предприятия и организации. Лицензът на всички продукти на Grisoft е с продължителност две години. Удължаването на лицензите след 2 годишния първоначален срок е с 50% отстъпка от основната цена. Предвидени са отстъпки за образователни институции и благотворителни организации.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 05.04.06, 18:42, anonymous:
    Ами първо да ви похваля вас и вашата антивирусна програма AVG защото тя наистина е много добра досега не ме е подвеждала ,а пък и аз все пак съм с платената версия на AVG заедно с огнената стена и вобще не съжелявам че съм ги дал парите защото този антивирусен продукт наистина открива всичко и затова предлагам на всички да си издърпат безплатната версия и след това да си я купят защото съм сигурен че няма да съжелявате.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.