download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Изберете сами края на DVD-то на Final Destination 3

26.07.2006 22:02 (преди 17 години и 9 месеца) | sorcerer | показана 2589 пъти Статистики

Застанете на мястото на режисьора и изберете как да свърши филма

Филмът Final Destination 3 накара феновете на тийнейджърските филми на ужасите да потръпват от страх. Съдбоносното возене на влакчето на ужасите, което беше основен момент в кино версията на филма, предлага някои нови “завои” в DVD-то, което излезе съвсем скоро. Зрителите могат да гледат филма в интерактивен режим “Избери тяхната съдба”, позволяващ им да променят развитието на сюжета и дори да помогнат на някои от персонажите да избегнат смъртта. Ако имаме предвид фенската база на филма, съставена главно от младежи, фенове на видео игрите, интерактивният елемент си е напълно на мястото.

Първото от седем менюта “Избери тяхната съдба” се появява 11 минути след началото на филма. Когато главните герои отиват в увеселителния парк, Уенди (Mary Elizabeth Winstead) получава видение, че влакчето ще катастрофира. Зрителите могат да изберат дали да се падне ези или тура, когато Кевин (Ryan Merriman) хвърля монета, за да реши дали той или Джейсън (Jesse Moss) да се вози най-отпред.

След това, зрителите могат да направят още няколко избора, които да доведат до различен край, включително и такъв, в който главните герои Уенди, Кевин и Джули (Amanda Crew) остават живи. Продуцентът James Wong и сценаристът Glen Morgan са създали различните варианти на сюжета, за които е била необходима още една седмица на снимачната площадка. "Някои (сцени) бяха доста трудни, защото не искахме да направим само някакви минимални промени.", заяви Wong. "Създателите на филма започнаха работа по интерактивното DVD много преди той да излезе на големия екран”, заявиха от New Line Cinema – компанията-разпространител на филма. Интерактивното DVD е дало възможност на Wong да включи някои сцени, които са били отрязани в кино-версията, но са били не по-малко ефектни. Режисьорът потвърди, че се подготвя излизането на четвърта версия на филма.

Изтеглете плакати или тапети на филма Final Destination 3

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.