download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Rabota.bg с напълно обновен дизайн

24.10.2006 20:22 (преди 17 години и 6 месеца) | poltargaista | показана 2871 пъти Статистики
На 21 юли тази година Инвестор.БГ АД финализира сделката по закупуване на 100% от капитала на „РАБОТА БГ“ ЕООД, притежаващ сайта за обяви за работа Rabota.bg (www.rabota.bg). Интернет компанията спечели наддаването в конкурса за покупка му в конкуренция с още две оферти. Нейното предложение бе на стойност 21 665 евро. С него тя придоби правата върху домейна „rabota.bg“, софтуера, с който е изграден сайтът, базата данни с цялата налична информация, както и правото на собственост върху домейна „rabotabg.com“.
На 23.10.2006 г. Инвестор.БГ АД представи новата, променена концепция на своя проект Rabota.bg. След няколкомесечни усилия на екипа на компанията специализираният сайт за търсене на работа е с напълно обновен дизайн. Последното попълнение в корпоративното портфолио вече залага на наистина модерна визия и предлага изцяло променен интерфейс. Досегашното сложно и не достатъчно ефективно опериране с функциите му е заменено от съвсем бързата и опростена работа с оперативните полета. Въведени са и няколко нови функционалности, които ще бъдат от съществена полза на потребителите. Сред тях е и възможността всяка публикувана обява да бъде видяна в списъка от предложения в съкратен или подробен вариант.

Следвайки своята политика да разработва само качествени продукти и услуги, Инвестор.БГ АД залага много на бъдещето на Rabota.bg. С направените промени в дизайна компанията слага началото на сериозна ноу-хау инвестиция, която ще бъде направена в сайта. Основната й цел е да превърне проекта в лидер на пазара на подобен род интернет приложения и да затвърди мнението, че всеки проект, попаднал в ръцете на специалистите от Инвестор.БГ, се превръща в решаващ фактор в сегмента си.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.