download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Вицепрезидентът на Майкрософт за Европа, Близък Изток и Африка пристига за първи път в България

01.11.2006 22:26 (преди 17 години и 6 месеца) | poltargaista | показана 1762 пъти Статистики
Г-н Вахе Торосян ще представи новите продукти на Майкрософт по време на уникална онлайн презентация.
Вицепрезидентът на Майкрософт за Европа, Близък Изток и Африка и регионален вицепрезидент за Централна и Източна Европа - г-н Вахе Торосян, идва за първи път в България. Сред основните цели на неговото посещение са участието му в Икономически форум за Югоизточна Европа 2006, на който Майкрософт е основен партньор, и провеждането на партньорска среща на Майкрософт България. По време на визитата си у нас г-н Торосян ще се срещне още с висши държавни ръководители и представители на бизнеса в България и ще запознае медиите и партньорите на компанията с най-мащабната кампания по представяне на революционните продукти Windows Vista®, Microsoft® Office System 2007 и Microsoft ® Exchange Server 2007.

“Влизането в ЕС е признание за стабилната демокрация и успешната институционална реформа в България, но икономиката и конкурентноспособността на страната трябва да са във фокуса на всички ръководители. Само най-иновативните и адаптивни компании, които съумеят първи да въведат новите технологии и стандарти, ще са конкурентноспособни на общия европейски пазар. Чрез инвестиции и нови технологии, Майкрософт ще продължава да помага на страната ви да извлече максимална полза и да се справи с предизвикателствата от присъединяването ви към ЕС” каза г-н Вахе Торосян по време на откриващата сесия на Икономически форум за Югоизточна Европа 2006.

Веднага след това на пресконференция в хотел “Хилтън” г-н Вахе Торосян и г-н Теодор Милев ще запознаят медиите с най-мащабната кампания по представянето на новите продукти на Майкрософт - Windows Vista®, Microsoft® Office System 2007 и Microsoft ® Exchange Server 2007. Те ще бъдат демонстрирани и на партньорите на Майкрософт по време на уникална по рода си онлайн презентация. Тя ще се излъчва в реално време на http://onlineevent.msdot.net и ще може да се гледа от партньорската общност на Майкрософт в цялата страна.

Кампанията по представянето на новите продукти е най-мащабната в историята на компанията - за пръв път три от най-популярните продукти на Майкрософт се анонсират едновременно. Кампанията включва няколко етапа, като първият от тях е роуд шоу, предназначено за партньорите на Майкрософт България и за българските бизнес потребители. До този момент роуд шоуто се проведе в Русе, Варна, Бургас и Пловдив, а кулминацията му е днес в София.

През целия ден най-дългоочакваната операционна система Windows Vista и серията 2007 Microsoft Office System могат да бъдат тествани в специален мобилен център, разположен пред хотел “Хилтън”. Демострационният център представлява специален автобус, оборудван с най-съвременните хардуерни решения с инсталирани новите продукти на Майкрософт.

Следващият етап от масираната кампания за представяне на Windows Vista, Office System 2007 и Exchange Server 2007 е роуд шоу, предназначено специално за академичната общност. То стартира на 24 октомври в Техническия университет в Пловдив и ще се проведе в общо 15 университета в 8 града в цялата страна – Пловдив, Бургас, Варна, София, Свищов, Русе, Габрово и Благоевград. Като социално отговорна компания и основен партньор и инвеститор в образованието в

България Майкрософт винаги отделя специално внимание на младите хора. Това е причината академичните представяния да се превърнат в традиция за световния софтуерен лидер.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.