download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

СБС-Консулта България участва в BAIT Експо 2006

03.11.2006 11:14 (преди 17 години и 6 месеца) | poltargaista | показана 1581 пъти Статистики
СБС-Консулта България отбеляза тазгодишното си участие на най-престижното изложение на информационни и комуникационни технологии у нас BAIT Експо 2006, със семинар на тема „Интегрирани софтуерни системи за управление на производствените, търговски и финансови процеси в компанията”. Семинарът се проведе на 2-ри ноември, четвъртък, в сградата на Интер Експо Център. Основните акценти на събитието паднаха върху ключовите моменти при процеса на внедряване на ERP система, както и върху опитa на СБС Консулта България при реализирането на подобни проекти.
СБС Консулта България, беше представена от г-н Александър Сталянов, Търговски директор, който запозна присъстващите с мащаба и дейността на компанията на българския пазар. Г-н Сталянов демонстрира основните предимства на решенията на СБС Консулта, в областта на управлението на финанси, логистика, търговия, производство и проекти. Гостите на семинара бяха запознати с основните партньори на компанията, EPICOR Software Corporation, водеща международна софтуерна компания с над 20 000 клиента и над 250 млн. долара годишен оборот, и продуктът й iScala ERP и INFOR, един от големите 3 на световния пазар на софтуерни бизнес решения, с над 90 000 клиента и над 2 млрд. доллара годишен оборот, и продуктът SSA ERP LN (BaaN).

“С радост мога да твърдя, че благодарение на екипът ни от висококвалифицирани специалисти в областта на ERP системите, през годините усилена работа, ние успяхме да пренесем опитът на световните лидери и тук, на българския пазар, при многобройните ни клиенти. Стремежът ни е винаги да постигаме максимално добро качество и удовлетвореност при клиента, което реално да се изразява в по-добри финансови резултати и повишена конкурентноспособност.”, заяви г-н Сталянов.

На семинара присъстваха редица водещи български и чуждестранни компании с български офиси в областта на търговията, производството, фармацията и услугите. Те се запознаха с успешно реализираните от СБС Консулта внедрявания на iScala и SSA ERP LN (BaaN), при лидерите на българския пазар EPIQ Електроник Асембли, Алукьонигщал България и Радисън САС Хотел.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.