download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Сиско Системс България започна кампания в подкрепа на малкия и среден бизнес

06.11.2006 21:29 (преди 17 години и 5 месеца) | poltargaista | показана 1739 пъти Статистики

Сиско Системс България стартира мащабна кампания, целяща да подобри и оптимизира бизнеса на малките и средни фирми у нас. Световният лидер в областта на мрежовото оборудване и VoIP технологиите предлага модерни и надеждни решения, които са насочени към решаването на специфичните за малките и средни компании проблеми – сигурност на мрежата и информацията, намаляване на разходите, повишаване на ефективността и подобряване на клиентското обслужване.

Пет хиляди фирми получиха от името на Сиско специален мейлинг, представящ посочените решения на компанията. Писмата съдържат и споделения опит на мениджъри от български компании, които вече използват решения от Сиско и са установили от собствен опит ползите от внедрените технологии.
Сиско Системс България създаде и специална страница в сайта си (www.cisco.bg/sbr), на която всички ръководители на малки и средни предприятия могат да се запознаят с решенията, предлагани от компанията, да прочетат мнението на свои колеги за продуктите на Сиско и не на последно място, да попълнят безплатно интерактивен оценъчен тест. С негова помощ те ще могат да установят степента на бизнесефективност в поверената им фирма. На страницата съществува и възможност за безплатна консултация със Сиско сертифициран партньор, който да предложи на мениджърите адекватни и достъпни технологични решения, според техните нужди.
“Интелигентните мрежови решения носят добавена стойност на всяка фирма, в която бъдат внедрени. Те са крайъгълен камък в спечелването на бизнес предимство. С нашите решения, ние можем да помогнем на всеки мениджър да направи своя бизнес по-успешен”, заяви Милена Думанова, мениджър „Среден и малък бизнес” в Сиско Системс България.
Кампанията представя за пръв път в България и новата корпоративна идентичност на Сиско, както и новото лого на компанията.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.