download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

HP представя на пазара три нови настолни компютри

08.11.2006 18:18 (преди 17 години и 5 месеца) | poltargaista | показана 1309 пъти Статистики

HP представя на пазара три нови настолни компютри и решения, които помагат на бизнеса да намали разходите си.Нови настолни компютри осигуряват на фирмите по-голяма сигурност и по-лесно управление.

Демонстрирайки своя ангажимент да осигурява на бизнес клиентите инструментите и услугите, от които се нуждаят техните служители, за да вършат по-добре работата си, HP днес представи три нови настолни компютъра и услуги, които предоставят повишена сигурност, управляемост и производителност за бизнеса от всякакъв мащаб. Снабдени с най-усъвършенствани технологии и производителност, новите представители на успешните НР серии 5000 и 7000 настолни бизнес компютри осигуряват на бизнес клиентите една надеждна платформа от солиден доставчик, на която може да разчита постоянно и е проектирана да бъде компютърния фундамент за всеки бизнес.

“Нашата цел е да осигурим на бизнес клиентите най-надеждните и висококачествени компютърни решения, за да извършват по-ефективно своя бизнес, без да се налага да изразходват допълнително време и усилия за управление на ИТ инфраструктурата си или да се тревожат за сигурността на своята информация,” заяви Огнян Данчев, директор на направление „Персонални компютри” Хюлет- Пакард България. “Настолните продукти и услуги, анонсирани днес, са отражение на тази цел, осигурявайки правилното съчетание от стойност и функционални характеристики, като например вградени чипове за сигурност в цялата линия, за широко разнообразие от бизнес среди.”Новите настолни компютри включват HP ProtectTools софтуер и стандартен Trusted Platform Module (TPM) 1.2 вграден чип за сигурност, осигурявайки усъвършенствана защита за особено важната бизнес информация. Богатият избор от инструменти за управление също подпомага максимизирането на производителността в управлявана ИТ среда, като позволява по-ефективно планиране, инсталиране и подмяна на компютри. Всички са Microsoft Windows® Vista съвместими за бъдеща защита на инвестициите.

В допълнение към новите настолни компютри, HP анонсира разширения към нейните популярни предварително заредени решения, които спомагат за подобряване възвръщаемостта на ИТ инвестициите на бизнес клиентите чрез намаляване на общите експлоатационни разходи. Разработен съвместно с Altiris през 2001 г., новият HP Client Manager 6.1 SP2 подобрява лекотата за ползване на инструмента чрез автоматично откриване на това кои системи имат вграден TPM чип за сигурност с HP ProtectTools, последващо извършване на стъпките за начално зареждане, така че всичко, което остава за крайния потребител, е да въведе своята парола, за да се възползва от най-високото ниво на сигурност. Вграденият HP чип за сигурност прави паролите изключително сигурни срещу хакери и също така може да се използва, за да се потвърди дали даден компютър е оторизиран за достъп до мрежата.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.