download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Появи се бета-версия на Skype 3.0

09.11.2006 21:34 (преди 17 години и 5 месеца) | stefankr | показана 8969 пъти Статистики
Разработчиците на най-популярната система за интернет телефония Skype решиха да променят кардинално номера на поредната версия на своя продукт и да представят на вниманието на потребителите публична бета с номер 3 - Skype 3.0.0.106 за Windows.
Най-забележимите нововъведения са в потребителския интерфейс - там са направяни няколко козметични промени. Потребителите ще забележат, че инсталационния файл е нараснал до почти 20 МВ. Това е в следствие на новите функции в продукта - системният администратор, например, ще може да конфигурира по един и същи начин всички Skype-клиенти в корпоративната локална мрежа.

Специалните настройки за браузъра позволяват да се извършват позвънявания на указани в web-страница номера само с едно щракване на мишката. Така се опростяват придобиване на стоки чрез eBay (eBay купи през миналата година Skype за 2,6 млрд. долара)

В новия Skype има и други новости: възможност за обединение на много хора в публичен чат с постоянен адрес и тема, при това в чата ще могат да участват и хора, който нямат потребителско име в Skype. Появи се мениджър за работа с допълненията към Skype. Освен това разработчиците твърдят, че е подобрена работата с някой модели web-камери, обновени са езиковите файлове. Панелът Sound Settings Widget позволява по време на разговора да се променят настройките на звука.

Към момента Skype има над 136 милиона регистрирани потребители от 200 страни. Според разработчиците, ежедневно има към четвърт милион нови. Според предварителните прогнози на компанията, доходът на Skype през тази година ще е към $ 195 000 000 срещу $60 000 000 през миналата година.

Източник: compulenta.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 13.11.06, 18:46, anonymous:
    С доста интересни плъгини има и табла и други неща се правят в момента просто върхът на месенджерите засега Да видим как ще продължи това!!!
  • Четвъртък, 16.11.06, 10:48, anonymous:
    От каде сте го дръпнали ?
  • Събота, 25.11.06, 14:52, anonymous:
  • Събота, 25.11.06, 16:28, anonymous:
    Много е добър
  • Неделя, 10.12.06, 22:48, anonymous:
    ve govorete koto iskate az sam na nego ma ima samo nqkolko dopalinetelni opcii

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.