download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Oracle създаде иновативни онлайн ресурси за партньори и клиенти

17.11.2006 22:06 (преди 17 години и 5 месеца) | poltargaista | показана 1502 пъти Статистики

Оракъл стартира иновативен онлайн ресурс. Той е предназначен да помогне на партньорите на компанията от EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) региона да навлязат по-успешно в бизнес-сегмента на малкия и среден бизнес (МСБ) с подходящи технологични решения на Оракъл.

На форума Oracle OPN Day, проведен в Бирмингам, най-голямата в света компания за бизнес софтуер Оракъл стартира иновативен онлайн ресурс. Той е предназначен да помогне на партньорите на компанията от EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) региона да навлязат по-успешно в бизнес-сегмента на малкия и среден бизнес (МСБ) с подходящи технологични решения на Оракъл. Така нареченият “SMB Kit” (“Комплект за МСБ”) е достъпен за всички членове на мрежата Oracle PartnerNetwork (OPN) на адрес http://www.oracle.com/partners/home/personalized/emea/english/smb/kit/wrapper.html. В него се представя всичко, което партньорите на компанията следва да знаят за оферирането технологични продукти на Оракъл пред потенциални клиенти от МСБ сектора, като в това число са предоставени ръководства за Oracle® Database 10g Standard Edition, Oracle® Application Server 10g и Oracle® Application Express. В ресурса са включени и детайлни препоръки за партньорите на компанията, чиято цел е да разяснят подробно как се развива подходяща маркетингова стратегия, насочена към клиенти от този сегмент.
Световната компания за IT анализи и изследвания IDC направи оценка през август 2006 г., според която, малките и средни фирми (1-499 служители) в EMEA региона ще са в основата на 53% от всички IT инвестиции в Западна Европа за 2006 г.
Оракъл представи на същото събитие и подобрения си онлайн ресурсен каталог за партньори от EMEA Oracle PartnerNetwork Solutions Catalog (http://solutions.oracle.com). С негова помощ клиенти и партньори могат да се свързват бързо с постоянно разрастващата се партньорска “екосистема” на Оракъл. Така те ще имат възможност да намират решения, пригодени конкретно за техните специфични нужди, съкращавайки същевременно циклите на доставка и ускорявайки внедряването им.
 Oracle PartnerNetwork Solutions Catalog се базира на технологията Oracle® Fusion Middleware и целта му е да обслужва по-добре увеличаващата се общност от партньори на Оракъл. Каталогът е достъпен на 13 езика и предлага подробни възможности за търсене по критерии като “вид решение”, “продукт”, “големина на клиента”, “местоположение на партньора” и др.
Българските партньори на Оракъл Рила Сълюшънс, Технологика, Фадата, Сиенсис, Стемо, Акта, КомСофт, ГП Консултинг, както и много други, ще имат също възможноста активно да се възползват от двете нови инициативи.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.