download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Пиратските версии Vista – лъжлива тревога

19.11.2006 11:01 (преди 17 години и 5 месеца) | stefankr | показана 2832 пъти Статистики
Microsoft заяви, че пиратските копия на Windows Vista "ще имат ограничена ценност" за тези, които се опитат да ги използват. Това съобщение се появи след като в няколко сайта се появи информация, че Vista и Office 2007 са кракнати.
Пиратска версия на Vista са снабдени с "продуктов ключ“, който потребителят въвежда, без да е платил за него. Дори има версия на Office 2007, която въобще не изисква ключ за активиране.

От компанията Microsoft твърдят, че такива копия дълго няма да работят: "Разпространяваните сега версии не са финални, затова потребителите трябва да избягват инсталирането им. Пиратите използват RTM ключове, които скоро ще бъдат блокирани". Въпреки думите на Microsoft, хакерите ще продължат опитите си да преодолеят защитата на продукта.
Microsoft търпи критики за дългото задържане на новата операционна система, но това задържане е за да се представи по-качествен продукт. Компанията вече предостави финалната версия на Vista на производителите на лаптопи и на настолни компютри.

Източник: TechLabs

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 20.11.06, 13:20, anonymous:
    така или иначе битката между потребителите и хакерите срещу Microsoft е обиявена
  • Понеделник, 20.11.06, 13:27, shaman:
    Рой4о,а къде отиде сигурността и защитата на Vista,нали щеше да е много защитена,нали уж щеше само с една антивирусна да бъде(то Европата тъй ше си ги остави да се глашатаят).
    С колкото и защити да я направят отърване няма,нали.
    __________________________
    In The Hands of The Shaman
  • Понеделник, 20.11.06, 13:48, anonymous:
    ти луд ли си?
    аз единствен обиявих виста за изрод и недоносче и никога не са мил за нея.
    виста е отчаияние и агония
    мицрософт се усра с неия
    не знам защо ми приписвате подкрепа за деБил
    ми аз сам хакер....
  • Понеделник, 20.11.06, 22:57, anonymous:
    и защо си мислиш че си хакер? кой те излъга?
  • Вторник, 21.11.06, 00:23, shaman:
    Рой4о,доколкото мога да си класифицирам уменията не бих се сметнал 4е съм луд.Но и до колкото не ме лъже паметта,ти беше този който каза 4е новата операционна система ще е като "трън в задника" за тези които са свикнали с безплатното(хакнатото).
    Че с нея ще се спре "пиратлъка".Мислиш ли 4е ако е толкова добра защитена за колкото първона4ално си про4ел "intro"-то за нея,сега ще водим този диалог(не ми се рови тук из форума за да изкарам нужния пост).
    Ако се сещаш навремето когато стартира XP тогава също се опитваха да спекулират,4е ще работи само със Internet Explorer браузър,възможността ще е само Media Player и т.н.,неща които не успяха да наложат от Microsoft.Не напразно с Vista се повдигна въпроса(затова ти намекнах и за намесата на Стария континент),защо мислиш компании като Adobe,Symantec и куп други бяха готови да съдят 4и4овата ти компания..
    Аз не съм привърженик към тази OS от гледна то4ка на това 4е,дразни ме постоянното рестартиране при зареждане( за разлика от Unix базираните системи),на куп измислените и подканящи те към изкушение програмки,създадени от разни гаражни хакер4ета(дори и под твоето ниво),но въпреки вси4ко това не мога да си изкривя душата и да не призная 4е именно Windows е една от най леките и лесни за работа програми.
    Както и преди ти бях казал,аз ли4но съм се ориентирал към Apple(MAC OS) независимо от това 4е изглежда ску4но,сиво и т.н.
    В новата OS Vista аз не виждам нищо друго освен една пренасапунена XP система с джаджите и приятния фейслифтинг,но както казах и по горе това ми допада,нищо 4е са се опитали да вземат по4ти вси4ко по хубаво от Apple и Linux.
    Преди ти бях казал,4овек се у4и от грешките си а 4и4о ти Бил се опитва да ги замаже с "красота".
    ___________________________
    In The Hands of The Shaman

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.