download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Новата версия на Opera Mini поддържа RSS

01.12.2006 10:10 (преди 17 години и 5 месеца) | stefankr | показана 3606 пъти Статистики

Норвежката компания Opera Software представи трета версия на браузъра Opera Mini, предназначен за използване в мобилни телефони, поддържащи Java.

Opera Mini е опростена алтернатива на мобилния браузър Opera Mobile. При това Opera Mini обработва страниците не на самия телефон, а ги получава в компресиран вид от специален сървър. Така пестите трафик и достъпът до Интернет ви излиза по-евтино. Понижават се и изискванията към апаратната част на телефона.
В Opera Mini 3.0 има редица подобрения и нововъведения. Поддържа се RSS, благодарение на което потребителите ще могат да се запознават с последните новини от сайтовете. Новата версия на браузъра улеснява бързото поместване на фотографии, направени с вградената в GSM-а камера в блогове, социални мрежи и форуми. Браузърът Opera Mini 3.0 умее да свива прекалено дългите вертикални менюта като показва знака "плюс", за да се осигури пълен достъп.

Програмистите от Opera Software са усъвършенствали средствата за безопасност. Повишили са сигурността на работа при онлайн банкирането, електронните магазини и пр. Като цяло са подобрили производителността и стабилността.

Към момента, по данни на News Factor, Opera Mini се използва на около осем милиона мобилни телефона. Над два милиарда web-страници са разгледани през този браузър.

От адрес http://www.operamini.com/download/ можете да изтеглите безплатния мини-браузър за своя GSM чрез персоналния си компютър или непосредствено от телефона по протокола WAP. Може да получите браузъра и като SMS. Вижте и повече подробности за възможностите на мини Опера от http://www.operamini.com/features/.

Източник: Compulenta

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Събота, 02.12.06, 13:00, anonymous:
    Имам го на телегона и не съжалявам за нищо. Работи перфектно.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.