download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Знанията и човешките ресурси - основен фактор за успех на всяка организация

13.12.2006 22:18 (преди 17 години и 4 месеца) | poltargaista | показана 2879 пъти Статистики

IBS проведе първия си семинар под името HUMANSOFTWARE. Събитието имаше за цел да фокусира вниманието на мениджмънта върху най-важния фактор за успеха на всяка една организация, а именно хората и знанията, които те носят в себе си. С инициативата поставя началото на един различен подход към технологиите и нов тип организация. В IBS се надяват да превърнат събитието в традиция и то да се провежда поне един или два пъти годишно.

Вдъхновени от идеята за организация основана на знанието, IBS създадоха IBS ERM (Enterprise Relationship Management) - първия продукт за управление на организацията, който поставя хората и тяхното знание на централно място. Това е система за управление на каналите за комуникация и взаимодействие в организацията. Тя е изградена върху платформата IBM Lotus Domino. IBS ERM е отворена система от множество модули, проектирани така, че да осигурят крайно решение за управлението, развитието и мотивирането на служителите.

IBS ERM е отворено решение, което се състои от отделни компоненти, изградени върху обща архитектура, така че да могат да бъдат надграждани, когато и където е необходимо. Цялата концепция на IBS ERM е изградена за да улесни адаптирането на решението към разнообразните нужди на организациите в зависимост от тяхната основна дейност и конкретни проблем, който искат да адресират.

Модулната структура и технологията дават възможност да се конструират различни по функционалност системи за управление на бизнеса, както и да се добавят специфични за дадена индустрия или организация модули. Така се получават готови решения с предефинирани бизнес процеси и обекти в конкретна бизнес сфера.

Всяка индустрия е различна и има специфични нужди и проблеми. IBS Enterprise Relationship Management осигурява предимствата на софтуерно решение, адаптиращо се към произволни бизнес процеси и организации. Вертикалните решения върху IBS ERM Ви предлагат готови решение, наложили се в практиката, които осигуряват скъсен срок на внедряване съгласно доказана методология.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.