download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

HP и Microsoft представят решения за бизнеса, поставящ служителите на първо място

14.12.2006 21:54 (преди 17 години и 4 месеца) | poltargaista | показана 1841 пъти Статистики

Microsoft Corp. (Nasdaq “MSFT”) и HP (NYSE “HPQ,” Nasdaq “HPQ”) обявиха новото си тригодишно споразумение за предоставянето на широко портфолио от решения за корпоративни клиенти от цял свят. HP е нашият първи основен и глобален партньор, предоставящ цялостни решения за People-Ready бизнеса, т.е този бизнес, който поставя служителите си на първо място. Според People-Ready философията на Microsoft, служителите, снабдени с подходящия софтуер, са ключът към успеха на бизнеса.

„Скорошното обявяване на системите Windows Vista™ и 2007 Microsoft® Office – едно от най-големите и значими представяния на продукти за бизнеса в историята на компанията ни, ще бъде последвано от представянето на повече от 30 нови продукти и услуги на пазара през следващата година, които също ще спомогнат за по-нататъшното развитие на People-Ready бизнеса”, каза Кевин Търнър, Главен оперативен директор в Microsoft. „Благодарение на съвместната ни работа с HP, нашите общи, повече от 20 000, клиенти ще получат достъп до широк набор от решения и услуги, които ще им помогнат да се справят с най-неотложните бизнес проблеми.”
„Разширяването на стратегическото партньорство с Microsoft, ще спомогне за допълнителното заздравяване на корпоративната стратегия на HP. Нейната главна цел е да даде възможност на главните информационни директори да приобщят информационните технологии към бизнеса, предоставяйки им все по-икономични, по-добри и сигурни решения за подобряване продуктивността на служителите,” каза Ан Ливърмор, Изпълнителен вицепрезидент на Technology Solutions Group в HP. „HP като компания е отличен пример за силното влияние на решенията за People-Ready бизнеса, тъй като ние самите използваме много от технологиите в портфолиото, за да позволим на служителите ни да спомагат за бизнеса по всяко време и навсякъде.”

С цел да позволи на корпоративните клиенти от цял свят да извлекат по-голяма полза от IT отделите и технологиите от следващо поколение, както и да постигнат по-динамична и гъвкава корпоративна работна среда, новото портфолио HP & Microsoft Solutions for the People-Ready Business (Решения за бизнеса, който поставя служителите си на първо място), ще включва пет IT области с висок растеж на инвестициите: обмен на съобщения в реално време и общи комуникации; сътрудничество и управление на съдържанието; бизнес анализи; интеграция на бизнес процесите; и основна инфраструктура.
Джон Ганц, Главен директор Проучвания в IDC, споделя, че споразумението е от изключително значение за потребителите. „Това споразумение означава, че двете компании и техните обединени сфери на действие ще имат възможността да предоставят цялостни решения за потребителите в тези критични области”, каза той. „Само пазарите на софтуер, в сферата на бизнес анализите, сътрудничеството, управлението на съдържание и инфраструктурата, поддържан от Windows®, ще се оценява на 49 милиарда щатски долара през 2007 г. Като добавите комуникациите, хардуера и услугите, той лесно ще надмине 100 милиарда долара.”
Въз основа на над двадесетгодишното си сътрудничество, Microsoft и HP очакват да вложат поне 300 милиона долара в реализацията на съвместните им усилия по разработването, тестването, валидирането, популяризирането, маркетинга и съвместните продажби на решения за период от три години.

Тази инициатива включва следните допълнителни компоненти:
· Разширяване на съвместното портфолио от решения, с цел включването на нови и осъвременени предложения, които ще позволяват на потребителите да извличат полза от преминаването към следващо поколение информационни центрове в различни сфери с висок растеж, а именно:
– Обмен на съобщения в реално време и общи комуникации;
– Сътрудничество и управление на съдържанието;
– Бизнес анализи (BI);
– Интеграция на бизнес процесите;
– Основна Microsoft инфраструктура;
· Създаване на нова специализирана практика - Microsoft Solutions Practice, съобразена с текущия дизайн, развитието и представянето на специфични Microsoft предложения. HP ще гарантира подготовката на 22,000 висококвалифицирани експерти за реализацията на обещанието за бизнес, поставящ служителите на първо място. През следващите три години, бройката на отлично подготвените специалисти в сферата на Microsoft ще нарасне до 30,000 и ще продължи да се увеличава.
· Усилена съвместна работа по разработката на допълнителни решения, с цел осигуряването на гаранция, че всички компоненти на дадено решение ще предоставят на клиентите най-висока възвръщаемост на инвестициите им.
· Създаване на програма за професионална квалификация Solutions for a People-Ready Business, която ще предложи учебен план, покриващ обучение не само в технически аспект, но и относно продажбите във всички сфери, към които са насочени новите решения, и която ще доведе до подготовката на повече от 3,000 нови Microsoft консултанти в HP.

Днес, Microsoft и HP разполагат с над 20 000 общи потребители по света, голяма част от които вече са започнали да внедряват продуктите от портфолиото Solutions for the People-Ready Business в дейността си. Според Microsoft, услугите на HP са световен и основен интегратор на следващото поколение продукти и технологии от Microsoft, които ще предоставят едно от най-широките IT портфолиа за потребители от цял свят.
“Консултантите на HP ни предоставиха много добро обучение, гарантиращо, че служителите ни ще се запознаят бързо и ще усвоят добре работата с Exchange”, каза Брайън Шийлд, Изпълнителен вицепрезидент и Главен информационен директор на The Weather Channel. „Внедряването на портфолиото HP & Microsoft Solutions for the People-Ready Business, протече изключително гладко, като „перфектна буря” с много и различни елементи, сливащи се в едно, за да доведат до положителен резултат. Останахме изключително доволни от високата отдаденост, която консултантският екип на HP прояви за постигането на успеха, както и от способността им да ръководят процеса гладко и безпроблемно.”
Повече информация за портфолиото от решения HP & Microsoft Solutions for the People-Ready Business можете да намерите на адрес: http://www.hp.com/microsoft

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.