download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

HP представя смартфон

23.02.2007 12:44 (преди 17 години и 2 месеца) | poltargaista | показана 3022 пъти Статистики

HP представи най-новия модел iPAQ устройство – малък и изчистен смартфон, който предоставя на бизнес потребителите гъвкава безжична e-mail комуникация чрез удобен гласов контрол и хендс-фрий управление.

HP iPAQ 514 Voice Messenger поддържа VoIP, push-email и работи с най-новата операционна система Windows® Mobile 6. С възможност за разговори при напълно заредена батерия до 6 часа, новото iPAQ устройство на HP води сред конкурентите и по издръжливост на батерията. Първият модел от новата серия смартфони - HP iPAQ 514, ще даде възможност на бизнес потребителите да имат връзка навсякъде и по всяко време.Новото iPAQ устройство разполага с над 20 гласови команди, предоставящи на потребителите пълно хендс-фрий управление.

Благодарение на поддържаната функция Voice Reply, потребителите могат да отговарят на съобщенията от електронната си поща чрез записване и изпращането на гласово съобщение, без да има нужда от набиране на текста чрез клавиатурата. Освен това, само с помощта на гласови команди, потребителите могат да прослушват електронни и текстови съобщения, да използват календара и различните функции на смартфона, както и да стартират различни приложения.HP iPAQ Voice Messenger разполага и с вградена Wi-Fi технология(1), чрез която предоставя на бизнес потребителите и VoIP алтернатива към традиционната офис телефонна система.(2) Чрез интегрирането на HP iPAQ Voice Messenger с телефонната системата на офиса, бизнесът ще може да забрави за нуждата от настолни телефони и да се възползва от възможността за по-активно осъществяване на комуникация и съкращаване разходите за IT управление. Освен Wi-Fi(1), този модел смартфон поддържа и технологиите GSM/EDGE и Bluetooth™. “Все по-заетите бизнес потребители са обсипвани с огромен брой съобщения по електронната поща ежедневно и търсят различни варианти за тяхното бързо и лесно управление, за да могат спокойно да продължат с другите си ангажименти през деня”, заяви Реджина Пол, HP Personal Systems Group за региона на Европа, Близкия изток и Африка. „Нашият нов смартфон HP iPAQ 514 Voice Messenger предоставя на мобилните потребители лесен и удобен начин за управление на всички видове комуникация, за да имат възможност да се съсредоточат върху своите бизнес задачите.” Базиран на новата операционна платформа Windows Mobile 6, HP iPAQ 514 предлага на потребителите подобрено приложение Outlook Mobile, позволяващо преглеждането на електронна поща в оригинален HTML формат, бърз достъп до списъка с контактите с възможност за търсене в архива на обажданията и базата с контакти. Освен това, благодарение на вградената операционна система Microsoft Office Mobile, бизнес потребителите ще оперират с лесен за управление и същевременно познат интерфейс.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.