download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Най-новия Walkman телефон на Ericsson

15.03.2007 11:32 (преди 17 години и 1 месец) | poltargaista | показана 2407 пъти Статистики

Sony Ericsson представи W660i – Walkman® телефон, който има какво да „каже” на тема стил и качество. Това е 3G телефон с класически дизайн, който ще се предлага в два атрактивни цвята – черен и розово-червен. Заедно с него беше представен и компактният музикален аксесоар Snap-on Speakers MPS-75, чрез който музиката, съхранена в Walkman® телефона, може да се слуша през високоговорители.

Стийв Уокър, шеф на отдел „Продуктов маркетинг” в Sony Ericsson обяснява: „Въпреки че W660i поставя акцент преди всичко върху дизайна, той е и типичен представител на семейство Walkman®, защото може да съхрани няколко стотин цели мелодии. Това е важно, защото нашето проучване показва, че потребителите слушат повече музика от всякога – средно по 4.4 часа на ден, според най-новия мониторинг Sony Ericsson Music Monitor.”

Като някои от другите последни Walkman® модели, W660i се отличава с наличието на TrackID™. Ако слушаш интересна песен и не знаеш коя е тя, просто запиши няколко секунди от нея в телефона. Функцията TrackID™ ще изпрати тези тонове до музикалната база данни Gracenote Mobile MusicID™, а тя ще върне в твоя телефон информация за името на парчето, изпълнителя и албума.

W660i може да съхрани до 470 цели песни (в eAAC+ формат) върху предоставената памет карта 512MB Memory Stick Micro™ (M2™). Когато музикалната ти колекция започне да нараства, можеш да разшириш паметта, имайки предвид, че една памет карта 1GB Memory Stick Micro™ (M2™) може да съхрани до 1000 парчета.

Освен високоскоростно смъкване на музика и сърфиране в мрежата, W660i показва и RSS новини направо на телефонния екран, за да те държи в течение на най-актуалната информация и най – горещите клюки. А 2.0-мегапикселова камера и функцията Picture Blogging ти дават възможност да снимаш уникални моменти и да качваш снимките веднага в личния си блог сайт – всичко това с 3G скорост.

Повече информация ТУК!

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.