download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Windows Vista и Microsoft Office System 2007 на български

17.04.2007 22:07 (преди 17 години) | poltargaista | показана 9907 пъти Статистики
На 8-9 май тази година Майкрософт България ще представи българската версия на операционната система Windows Vista® и пакета бизнес приложения 2007 Microsoft® Office System. На специално двудневно събитие всеки желаещ ще може да се запознае с продуктите на български и да ги тества лично. То ще бъде и кулминацията на най-мащабната до момента кампания по представяне на новите продукти на Майкрософт, стартирала през октомври миналата година под надслов “Близо до очите, близо до сърцето”.
Преводът на Windows Vista® и 2007 Microsoft® Office System на български се осъществява само три месеца след пускането на продуктите за крайни потребители в световен мащаб. Създаването на тези продукти бележи нов етап в индустрията с персонални компютри и ще окаже огромно влияние върху различни аспекти от живота на хората - работа, общуване, създаване и достъп до информация, както и забавление. Представянето на българските версии на Windows Vista® и 2007 Microsoft® Office System ще се проведе под мотото “Вече и на български. Разбира се!”.
 Непосредствено след представянето на новите продукти на български език, на 10 и 11 май в хотел “Хилтън” ще се проведе и най-голямата годишна техническа конференция на Майкрософт България - “Дни на Майкрософт”. Всеки, който желае да посети събитието, вече може да се регистрира на адрес www.msbgregistration.com.

Конференцията се провежда за седми пореден път и всяка година тя привлича множество ИТ специалисти и разработчици на софтуер от цялата страна. Сред 39 лектори ще бъдат изявени експерти от страната, Европа и САЩ, между които Рафал Румиан, Старши ИТ Мениджър в Майкрософт за Централна и Източна Европа, Фредерик Ситбон, Мениджър Стратегически технологии в Майкрософт ЕМЕА и други.

Предвидените сесии в програмата ще дадат възможност на участниците да се запознаят със средства и ресурси, от които се нуждаят, за да управляват инфраструктурата на компанията, да разработват нови приложения или да внедряват и използват софтуер за управление на бизнеса, посредством технологиите на Майкрософт. Част от лекциите ще се излъчват онлайн, което ще даде възможност на стотици хора в цялата страна да станат свидетели на годишната техническа конференция на компанията.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 20.04.07, 19:15, anonymous:
    Къде ще бъде това представяне, където всеки ще може да я види ?
  • Петък, 20.04.07, 19:24, boy4o:
    Цитат
    ” на 10 и 11 май в хотел “Хилтън” „
    Правителството на САЩ, кой знае защо, отказва да въведе Вистата и О'2007. Ние нали сме по-умни...

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.