download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Acronis се присъедини към програмата HP BladeSystem Solution Builder

03.05.2007 10:08 (преди 16 години и 11 месеца) | poltargaista | показана 1145 пъти Статистики
Acronis Inc., водещият доставчик на софтуер за управление на съхранението обяви, че се е присъединил към програмата HP BladeSystem Solution Builder. Acronis True Image Enterprise Server ще се грижи за наличността на данните за клиентите на HP BladeSystem и е бил определен за водещо комерсиално решение за създаване на архиви с изображения и възстановяване от ниво чист хардуер, за Blade-базирани сървъри, съобщиха от дистрибутора на Acronis за България - „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД. Продуктът ще извършва съхранение на изображения, базирани на сектори или на отделни файлове и папки за цели физически или виртуални сървъри.
"Членството в програмата HP BladeSystem Solution Builder показва още повече увеличаването на популярността на Acronis True Image при използването му от големи корпоративни клиенти", казва Зорайан Ротенберг, Директор на Бизнес Развитието в Acronis. "Клиентите на HP BladeSystem могат да се възползват от предимствата на компонентите за управление на Acronis True Image, за да организират по-добре техните планове за възстановяване след злополука и да са уверени, че ако се случи срив в системата, архитектурата на техните Blade системи ще бъде възстановена и работеща за минути, а не за часове или за дни."

Acronis True Image Enterprise Server включва няколко компонента, които дават голяма гъвкавост на на корпоративните IT отдели - това са Management Console, Backup Server и Group Server. Тези компоненти дават пълно управление за всички задачи свързани с архивирането и възстановяването, в това число инсталиране на продукта, архивиране, възстановяване, оптимизация на ресурсите за съхраняване, отдалечен достъп и наблюдение на системите в мрежата. Така производителността на IT отделите се увеличава, а цената се намалява.

Програмата HP BladeSystem Solution Builder е глобално общество от повече от 260 доставчици на технологии и услуги, които си съдействат с HP и помежду си, за да определят, разработят, доставят и въведат в експлоатация решения за клиентите използващи HP BladeSystems. Сред членовете на програмата са независими хардуерни производители, независими софтуерни производители, системни интегратори и ориентирани към услугите риселъри със значителна SI практика и експерти в бързо растящия Blade-пазар. Програмата е от полза за клиентите, тъй като намалява разходите им и подобрява планирането, развитието и доставките на решения за Blade, които опростяват тяхната IT-структура.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.