download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

HP разкрива новаторска стратегия за своите мастилници

09.05.2007 11:46 (преди 16 години и 11 месеца) | poltargaista | показана 1345 пъти Статистики
„Всеки има своя цвят”
HP обяви, че преоткрива и разширява портфолиото си от консумативи, за да предостави на потребителите по-голям избор, по-добро качество и значително да улесни продажбите в търговските обекти и в Интернет.
Стратегията представлява голяма промяна в начина, по който консумативите за печат на HP се предлагат на потребителите по цял свят – HP предлага по-голямо разнообразие от мастилници за всеки ценови клас, както и нови опаковки с различен цвят в зависимост от предлагания продукт. Това ще подпомогне избора на подходящите консумативи при закупуването им в търговските обекти и в Интернет. HP се позовава на подробно изследване на нуждите на потребителите, което показва, че потребителите желаят по-голяма свобода при избора на мастила и че, когато се отнася до нуждите им за печат, „един размер не е подходящ за всяка нужда”.

Обявените нови серии мастилници са както следва:

Мастилници HP Standard
Потребителите, които печатат относително рядко и в малко на брой копия и търсят най-вече ниски цени, могат да закупят оригиналните HP Standard мастилници с Vivera мастила за прецизен и надежден печат на атрактивни цени. Оригиналните мастилници за мастиленоструйни принтери вече се предлагат на цени от 9.99 евро1.

Мастилници HP Value
Потребителите, които печатат по-често и в по-големи обеми и които се търсят ниски оперативни и интервенционни разходи, могат да закупят мастилниците HP Value с Vivera мастила, които позволяват намаляване на разходите до 55%2.

Мастилници HP Specialty
Професионалната технология на новите мастилници HP Specialty подобрява работата на принтера и предлага най-доброто качество и резултати за печат на снимки и други специални проекти. 6- и 8-цветните мастилници за мастиленоструйни фотопринтери, например, са идеални за фотопечат, защото предлагат по-широка цветова гама, по-наситени и реалистични нюанси и сиви тонове, както и подобрени черни цветове.

По-прецизно консултиране в търговските обектиHP подобрява избора при покупка на консумативи с нови рекламни материали за избор на мастилници. Новите пособия предоставят лесно решение относно задоволяването на нуждите на различните потребители и улесняват търговските консултанти при избора на нужните принтери и консумативи на HP за своите клиенти.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.