download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Ubisoft обявява стратегическо разширяване в сегмента Casual Games

23.05.2007 09:55 (преди 16 години и 11 месеца) | ogi | показана 1642 пъти Статистики
Компанията представя новата поредица “My Coach” и довежда “Petz” до нови платформи
София, България — 22 май, 2007 — Днес Ubisoft, един от най-големите издатели на видео игри в света, обявява разширяването на своя бизнес в сегмента casual games. Компанията направи значителни инвестиции и формира вътрешно дивелъпмънт звено, което ще се занимава само със създаването на casual games. Сред първите проекти на новосъздадения екип са представянето на новата продуктова линия “My Coach” и значителното разширяване на вече успешно наложилия се франчайзинг Petz®.

“Ubisoft има безспорен опит в издаването и разработването на видео игри за нетрадиционни гейминг аудитории, за което свидетелстват наши търговски марки като Petz и Rayman, от които са продадени милиони копия,” казва Yves Guillemot, главен изпълнителен директор на Ubisoft. “Настъпи подходящият момент да задействаме нашата креативност и да отворим пазара за нови потребители, които ще привлечем чрез съдържанието на нашите видео игри. Те ще разведрят всекидневието им и ще им помогнат, по един забавен и ненатоварващ начин, да научат нови неща.”

Новата структура на casual games на Ubisoft ще се ръководи от Pauline Jacquey, изпълнителен продуцент на casual games в Ubisoft. Pauline се присъединява към компанията през 1998, работи като продуцент на едни от най-хитовите заглавия на Ubisoft, а именно: Tom Clancy’s Ghost Recon® и Rayman®. Ubisoft ще продължи да работи и с външни дивелъпъри, за да публикува нови casual games заглавия за масовия пазар.

“Визията на Ubisoft за този бизнес е уникална,” казва Pauline Jacquey. “Ние разработваме проекти, които оставят у хората усещането, че играейки не губят от своето време, а им дават възможността да прекарат на приятни моменти със семейството и приятелите си, да придобият нови умения, или подобрят всекидневието си. Чрез създаването на игри, които дават реални ползи на хората, ние създаваме игри, чийто апел е насочен към всички.”

Поредицата “My Coach” ще даде възможност на геймърите да подобрят своите умения и да научат някои нови неща по един много интересен и интерактивен начин. Първите две игри в поредицата са “My Word Coach” и “My Life Coach.” “My Word Coach” е създадена със съдействието на лингвисти и ще помогне на играчите да подобрят своята вербална комуникация и своя речников запас. “My Word Coach” може да се играе соло или в компанията на приятели на конзолите Wii™ и Nintendo DS™ и ще бъде пусната на пазара през есента на 2007. “My Life Coach” е разработена със съдействието на психолози. “My Life Coach” е персонален треньор, който дава на всеки, загрижен за хода на своето съществуване, силата, от която се нуждае, за да промени живота си по начина, по който иска. Всичко това се постига по един много мотивиращ и забавен начин. “My Life Coach” ще излезе за Nintendo DS през ваканционния сезон на 2007.

Ubisoft ще продължи да разширява своята изключително успешна поредица Petz® и за пръв път ще даде възможността на младите играчи да се научат как да се грижат за специална порода котка, куче или кон, използвайки конзолата Wii. От поредицата Petz са продадени повече от 3.5 милиона копия в световен мащаб през фискалната 2006-07.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.