download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Logitech представя Squeezebox за слушане на музика в дигитален формат по всяко време

30.05.2007 13:38 (преди 16 години и 10 месеца) | ogi | показана 3249 пъти Статистики
Squeezebox позволява да слушате любимата си музика чрез стрийм без необходимостта от компютър
FREMONT, Calif. — Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) представя Logitech® Squeezebox - безжичен музикален плейър, който поддържа MP3tunes Music Locker. По този начин хората могат да качват музикални файлове в дигитален формат в мрежата.

Logitech Squeezebox проиграва широка гама от файлове дигитална музика чрез 802.11 g безжична връзка с мрежата. Това е удобен начин за трансфер на музика от всяка стая вкъщи. Ползващите Squeezebox имат достъп до своята дигитална музика чрез централизирана онлайн директория дори и когато компютърът им не е включен.

„Любителите на музика искат да се наслаждават на предпочитаните от тях музикални произведения, без да се налага да включват компютъра си,” каза Робин Селден, заместник директор на бизнес отдела на Logitech за Стрийминг медия системи. „Свързването на Squeezebox с MP3tunes Music Locker дава на хората лесен достъп до личната им музика по всяко време навсякъде. Да се направи музикалната директория е лесно и на притежателите на Squeezebox не се налага да включват компютъра си, за да се наслаждават на любимата си музика.”

„Интегрирането на Logitech Squeezebox е важно за развитието на визията за MP3tunes на „Your Music Everywhere”, каза Емили Ричардс, директор на MP3tunes. „MP3tunes Locker в съчетание със Squeezebox позволява на хората да се наслаждават на музикалните си колекции не само от своя компютър.”

За да се възползват от тези характеристики, притежателите на Squeezebox могат да създадат и активират своите MP3tunes Music Lockers директории чрез личния си SqueezeNetwork профил. Музикалните онлайн директории като тези за Squeezebox са съвместими с повечето музикални формати – mp3, wma, aac (iTunes) и oog. Със софтуерът Oboe Sync на MP3tunes хората лесно могат да качват музика от компютрите си в своите лични онлайн музикални директории. А оттам няма никакви ограничения за слушане или сваляне.

След двумесечен безплатен пробен период първокласният MP3tunes Music Locker е на разположение за 39.95 долара годишно. В цената е включен неограничен обем за качваните файлове, трафик и достъп до устройството. SqueezeNetwork поддръжката за MP3tunes Music Lockers е на разположение от началото на месец май 2007 г. Допълнителна информация може да бъде намерена на www.slimdevices.com/mp3tunes.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 31.05.07, 14:24, dhtj:

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.