download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Софтуерът AVG Internet Security вече е достъпен на 15 езика

01.06.2007 06:54 (преди 16 години и 10 месеца) | poltargaista | показана 1988 пъти Статистики

GRISOFT, разработчикът на софтуера за Интернет сигурност AVG, обяви, че чрез добавянето на датски език в продуктите на компанията, общия брой на поддържаните езици вече е петнадесет. GRISOFT вече има преводи на основните езици в Северна и Южна Америка, а също така на Европейския съюз и Япония, съобщиха от „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД (http://www.bsd.bg), дистрибутор на продуктите AVG за България.

“GRISOFT постоянно се старае да направи процеса на компютърна защита по-лесен за потребителите. Представянето на петнадесетия език е още един начин да се помогне на потребителите, независимо от региона им, да използват AVG възможно най-лесно,” обяснява Лари Бридуел, Вицепрезидент на Глобални Стратегии за Сигурност в GRISOFT. “Като продължаваме да разработваме все по-качествена защита за компютрите по целия свят, ние ще адаптираме AVG да става достъпен на все повече езици.”
GRISOFT предлага разнообразие от софтуер за сигурност за дома, малкия и среден бизнес и големите компании, който да ги предпази от нарастващия брой базирани на Интернет заплахи. AVG Internet Security 7.5 предлага на потребителите най-всеобхватните защитни инструменти за предпазване на компютри и ценни данни. Опростения и унифициран интерфейс на AVG Internet Security комбинира антивирусна, антишпионска и антиспам защита, заедно с вградена защитна стена. Софтуерът за сигурност AVG вече защитава глобално повече от 50 милиона компютри, което представя приблизително 5% от всички компютри в света.
Включващата всичко компютърна защита на AVG вече се предлага на бразилски португалски, чешки, холандски, датски, английски, френски, немски, италиански, японски, унгарски, полски, португалски, сръбски, словашки и испански.
„Много често сме питани, защо антивирусните продукти на GRISOFT все още не са преведени на български език“, казва Ивайло Тинчев, управител на „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД – оторизираният дистрибутор на продуктите AVG за България. „Отговорът на този въпрос е изключително ясен и разбираем: Сравнително слабия софтуерен пазар в България, за разлика от този в по-напредналите европейски страни и Америка, и масовото използване на пиратски софтуер, е причина повече от 90% от внесените от чужбина софтуерни продукти да не бъдат локализирани на български език. Въпреки това, ние сме изключително радостни, че нашия партньор и лидер в разработването на софтуер за сигурност GRISOFT, оценява работата на най-успешните си канали по целия свят и прави всичко възможно да даде още по-високо качество и достъпност на предлагания защитен софтуер. Логично е всяка добре управлявана компания да подхожда по този начин“, допълва инж. Тинчев.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 01.06.07, 23:59, insecteater:
    Цитат
    ” Отговорът на този въпрос е изключително ясен и разбираем: Сравнително слабия софтуерен пазар в България, за разлика от този в по-напредналите европейски страни и Америка, и масовото използване на пиратски софтуер, е причина повече от 90% от внесените от чужбина софтуерни продукти да не бъдат локализирани на български език. „

    Сладури. И кога един потребител ще предпочете да закупи нещо което не разбира??? Мислех си че един продукт се прави добър ЗА ДА се търси, а не че се прави добър, СЛЕД КАТО се търси.

  • Понеделник, 25.06.07, 12:25, anonymous:
    Абсолютно съм съгласен, браво, просто ми взе думите от устата.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.