download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Управляващият директор на Майкрософт България приема ново предизвикателство

14.06.2007 22:34 (преди 16 години и 10 месеца) | poltargaista | показана 1553 пъти Статистики
Теодор Милев ще ръководи глобалната инициатива „Партньори в познанието” за Централна и Източна Европа.
Теодор Милев, управляващ директор на Майкрософт България, приема нов пост в централния офис на Майкрософт за Централна и Източна Европа.

Той ще поеме новите си отговорности от 1 юли, като ще отговаря за цялостната стратегия и успешната реализация в цяла Централна и Източна Европа на една от най-важните програми на Майкрософт в сферата на обучението – „Партньори в познанието”.

“През последните 7 години видях на практика огромното значение на инициативата „Партньори в познанието” за нашата страна и наистина осъзнавам колко много положителни промени може да донесе на другите страни в региона”, каза Теодор Милев. „Затова високо ценя възможността да се присъединя към регионалния екип и да работя за това страните от Централна и Източна Европа да се възползват повече от възможностите, които Майкрософт предлага на ученици, учители и като цяло на обществото, чрез по-голям достъп и по-широка употреба на информационните технологии в образованието. Това е в синхрон и с приоритетите на Лисабонската стратегия на Европейския съюз.”
 
“Убеден съм, че Теодор е ценно попълнение на екипа на Майкрософт за Централна и Източна Европа,” каза Вахе Торосян, вицепрезидент на Майкрософт за ЕМЕА и президент на Майкрософт за Централна и Източна Европа. “Като управляващ директор на Майкрософт България, Теодор постоянно доказва обвързаността си с инициативите ни в сферата на образованието и в частност с „Партньори в познанието”. Сигурен съм, че неговата отдаденост и хъс да постига високи резултати ще помогнат на повече граждани на Централна и Източна Европа да реализират потенциала си чрез тази уникална инициатива.”

Теодор Милев се присъединява към Майкрософт през юни 2000 г. като управляващ директор на Майкрософт България. Развитието на бизнеса, както и броят на служителите, бележат значителен ръст оттогава досега. Като признание за социално отговорната си дейност и в частност – ангажимента към образованието и развитието на служителите си, през този период Майкрософт България е отличена с редица награди, като „Инвеститор в образованието” (2005 г.) и „Инвеститор в човешките ресурси” (2004 г.).

Теодор Милев ще продължи да изпълнява сегашната си длъжност, паралелно с новите си задължения, до назначаването на негов приемник.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 18.06.07, 16:16, anonymous:
    Теодор Милев ще ръководи глобалната инициатива „Партньори в познанието” за Централна и Източна Европа.
    ------
    гусина е тук да буа тръне в колелото на фрее довнлоада
  • Понеделник, 18.06.07, 20:36, phrozencrew:
    roy-newyork, не се бъзикай с отворения код и M$. През 2006 година М$ наляха 5 милиарда, повтарям милиарда долара за да разработват оупънсорс продукти. Помниш ли шумотевиците около Viridian. а помниш ли, че сключиха сделка с Novell. А кои са Novell бе батенце - Suse разбира се. Аз мразя Suse-то като linux дистро, но не мога да отрека факта, че над 60 общини в Германия го ползват като административен софтуер.
    А какво ще кажеш за една невероятна десктоп дистрибуция - Xandros (най-любимата ми). Интересно защо ли от няколко месеца нямата free версия за теглене? - Защото сключиха договор с Micro$oft. Мдам. Кофти, нали! и ще става още по кофти. Защото се опитват да завладеят и мобилните дистрибуции, базирани на linux ядрото - педалите сключиха сделки с Samsung и LG. Играта загрубява яко, нали ?!
    Ако и Линус се поддаде на офертите им направо ще издухаме супата, ам не ми се вярва. Истината никога няма да умре. Защото ни има!
  • Сряда, 20.06.07, 15:27, boy4o:
    И на мен ми се вярва, че "Истината никога няма да умре" и още много други, все хубави, неща. Обаче си знам, че в един свят където парите означават всичко, а добрите намерения - нищо, подплатените с милиарди попълзновения на M$ не могат да бъдат възпрепятствани. Печално, но уви, това представлява пазарното стопанство.
    А пък, ако вземем много-много да се пречкаме на деБил, той просто ще си напазарува малко журналисти да ни изкарат луди и малко психиатри да ни приберат в съответните здравни заведения.
  • Сряда, 20.06.07, 15:41, anonymous:
    и двамата в същност потвърждавате моето мнение .

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.