download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

HP представя нови принтери и многофункционални устройства за бърз и качествен печат на документи и снимки

03.07.2007 23:40 (преди 16 години и 9 месеца) | poltargaista | показана 3668 пъти Статистики
HP представи нови цветни принтери и многофункционални устройства, насочени към домашни или микро-бизнес потребители. Новите устройства са компактни и лесни за употреба, имат достръпна функционалност и в същото време предлагат бърз и качествен печат на ежедневна документация и пълноцветни снимки.
Принтерът HP Deskjet D1460 е създаден за нуждите на дребния бизнес, който се нуждае от евтин, лесен за употреба и подходящ за различни цели принтер, на който може да се разчита за бърз, безпроблемен печат на документи, уеб страници и ярки цветни фотографии с високо качество. Пазарна цена - 79 лв. с ДДС.

С принтераHP Deskjet D2460, печатът на ежедневни документи, уеб страници и снимки е лесен. HP Smart Web Printing предотвратява отрязани полета, а удобният бутон за бързо отменяне на принтирането пести хартия и мастило.Включеният софтуер улеснява споделянето на снимки. Идеален за дома и малки офиси, HP Deskjet D2460 е компактен принтер със сгъваема поставка за 80 листа, който позволява на потребителите да поставят принтера и да печатат в малки пространства. HP Deskjet D2460 е лесен за инсталиране и употреба и е създаден да работи дълго, без промяна в качеството на печат. Пазарна цена - 99 лв. с ДДС.

Получете професионални документи и наситени фотографии с принтер, който е създаден да трае дълго. HP Deskjet D4260 предлага високо качество и надеждност, съчетани с бърза скорост на печат от до 30 страници на минута (ppm) (черно) и 23 ppm (цветно).Висококачествен печат на текст, цветни документи и снимки, които са устойчиви на избеляване в продължение на поколения с мастилата HP Vivera и предлагания отделно набор от 6-цветни мастила. Новите мастилници HP XL предлагат евтин печат с по-малко смени на касетите. Новият дисплей за количеството мастило, автоматичните мастилени резерви и директният бутон за отмяна на принтирането спестяват средства, като следят и регулират употребата на мастило. Пазарна цена - 139 лв. с ДДС.

Насладете се на лесен домашен печат, сканиране и копиране с това евтино и надеждно всекидневно многофункционално устройство. Правете цветни и чернобели копия без компютър и принтирайте висококачествен текст и наситени снимки – бързо и лесно. HP Deskjet F2180 All-in-One е принтер, скенер и копирна машина за домашни потребители, търсещи лесно за употреба многофункционално устройство, което предлага високо качество на ниски цени, както и пълен набор от инструменти за печат, сканиране и копиране. Пазарна цена - 129 лв. с ДДС.

HP Deskjet F4180 All-in-One предлага бързо и лесно печат, сканиране и копиране със скорости от до 20 страници в минута (ppm) (черно) и до 14 ppm (цветно). Създадено с цел трайност и производителност, това малко и евтино многофункционално устройство е идеално за печат, копиране и сканиране на документи, уеб страници и снимки. Черната мастилница позволява евтин печат, а предлаганият отделно набор от 6-цветни мастила предлага по-широка гама от цветове за по-добро качество на фотографиите. Пазарна цена - 149 лв. с ДДС.

HP Photosmart C5280 All-in-One улеснява печата на фотореалистични снимки и документи с високо качество. Съхраняването, споделянето и печатът на снимки са изключително улеснени – само поставете карта памет и прегледайте съдържанието на 6.1-см (2.4-инчов) дисплей без необходимостта от компютър. С HP Photosmart C5280 All-in-One потребителите могат да печатат документи с професионално качество и да копират висококачествени цветни и чернобели копия; да печатат уеб страници без отрязани полета, както и да печатат директно върху CD и DVD. Пазарна цена - 249 лв. с ДДС.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.