download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

AVG получи наградата на TechWorld за „Най-добър софтуер за сигурност“ на годината

04.07.2007 13:02 (преди 16 години и 9 месеца) | poltargaista | показана 1717 пъти Статистики

AVG обявиха, че антивирусния пакет за сигурност AVG Internet Security е награден с престижната награда на индустрията „Best Security Software“, връчвана от TechWorld. Наградата е получена във Великобритания, където AVG Internet Security се разпространява от AVG UK & Irelands.

TechWorld е водещ независим издател на IT новини с насоченост към мрежовите администратори. Присъждането на наградите на TechWorld, преведено в сряда, 27-ми юни в Гибсън Хол в Лондон, оценява и награждава постигнатите резултати според най-високите стандарти. С над 200 номинации всяка година, те са считани за мерило в компютърната индустрия.

„Очаровани сме от факта, че сме наградени с тази достойна награда. Тя е резултат на години развитие и усърдна работа за целия ни екип,” каза Джо Бенинг, оперативен мениджър на AVG UK & Ireland. „AVG Internet Security осигурява цялостна защита срещу вируси, спайуер, спам и нежелан достъп до компютрите в дома и офиса. Неговият съвременен и лесен за използване интерфейс, достъпна цена и отлична техническа поддръжка правят AVG Internet Security едно от най-добрите и достъпни предложения за интернет сигурност.”

„Със своите вече над 50 милиона потребители, AVG е наистина достоен за наградата софтуер за сигурност“, казва Ивайло Тинчев – управител на „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД, дистрибуторът на AVG за България. „Наградата потвърждава още веднъж, че потребителите, които за избрали AVG Internet Security за компютърна защита на своите офиси и бизнеси, без съмнение са взели правилното решение.“

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.