download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Acronis подписва договор за дистрибуция с Navarre Corporation

21.07.2007 14:06 (преди 16 години и 9 месеца) | poltargaista | показана 1130 пъти Статистики
Продуктите на Acronis Software ще се разпространяват чрез основните разпространители на дребно в Северна Америка.
Acronis, водещ разработчик на софтуер за управление съхранението на данни, обяви, че е подписал споразумение за разпространение на дребно в Северна Америка с Navarre Corporation, издател и разпространител на софтуер чрез физически носители и електронно разпространение и медийни продукти за домашно забавление.
Navarre ще бъде отговорна за разпространението на софтуерните продукти на Acronis, включително флагманът Acronis True Image Home и Acronis Disk Director Suite, чрез широк набор от стоки на дребно, включително магазини за компютри, канцеларски принадлежности, търговия на дребно, електронни магазини и големи магазини.

„Acronis има много успешни взаимоотношения с Navarre от години, но това бе косвено сдружаване” – каза Уолтър Скот, изпълнителен директор на Acronis. „Придаването на официална форма на връзката за поддържане на нашите действия на пазара на дребно добавя към нашия екип един разпространител от световна величина.”
Коментирайки споразумението, Рик Вик, вицепрезидент на отдела на Услуги за разпространение на дребно при Navarre, заяви: „След като работехме на непряка основа през последните няколко години, очакваме с нетърпение да работим по-тясно с Acronis и да предложим пълния списък с услуги, които Navarre Distribution предлага. Ненужно е да се казва, че сме развълнувани относно договора за разпространение с Acronis и техните водещи софтуерни продукти в управлението за съхранение на данни и възстановяване след бедствие.”

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.