download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Защитете удоволствието от почивката си с AVG и Acronis

28.07.2007 15:22 (преди 16 години и 9 месеца) | poltargaista | показана 2484 пъти Статистики

Лятото е в разгара си и повечето от служителите в частни и държавни организации излизат в отпуск, за да почиват. По време на ваканциите, обаче, резултатите от неуморния им труд през годината са подложени на много рискове – унищожаване на файлове в отсъствие на собственика им, повреда на хард дискове следствие на високите температури, повреда на преносими компютри при транспорт, и много други.

„Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД (http:/www.bsd.bg) , оторизираният дистрибутор на AVG и Acronis за България, обяви специална промоция при закупуване на двата продукта, които могат да защитят работата ви и почивката ви едновременно. До 31 август 2007 г. всеки закупил продуктите AVG Internet Security и Acronis True Image заедно, ще ползва 10% отстъпка от крайните цени. Промоцията е валидна за цялата риселърска мрежа на дистрибутора в страната.

„Защитата на информацията е комплексен проблем, който изисква сериозен и професионален подход“, казва Ивайло Тинчев, управител на „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД. „Ако информацията на една организация не е защитена цялостно, а само срещу определени заплахи, то има голяма вероятност точно пропуснатата дупка в сигурността да се окаже фатална. Използването единствено на антивирусен софтуер или на антиспам защита не е достатъчно. Информацията трябва да се предпазва от случайно или целенасочено унищожаване, като се архивира редовно и за предпочитане автоматично. Комбинацията на AVG с лиценз за 2 години и неограничения по време лиценз на Acronis е идеалното решение за пълна защита.“

Промоционалните цени за пакета от двата продукта AVG Internet Security и Acronis True Image Workstation с включен ДДС са следните:

1 компютър – 266,26 лв.
2 компютъра – 435,47 лв.
3 компютъра – 570,82 лв.
5 компютъра – 951,51 лв.

Моля, попитайте за цените при сървърните версии на Acronis и мрежовите версии на AVG с отдалечено инсталиране и управление. За повече информация относно промоцията и продуктите или за поръчки, моля, обърнете се към вашия доставчик на софтуер или официалния дистрибутор на AVG за България - BSD.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 06.08.07, 09:27, anonymous:
    Известни антивирусни пакети се провалиха във Virus Bulletin 100

    В периодичния антивирусен тест Virus Bulletin 100 този път бяха проверени 37 различни антивирусни продукта за ефективност при откриване на вируси, липса на лъжливи тревоги и скорост на сканиране. 10 участници, сред които Лаборатория Касперски, Grisoft и F-Secure, които по традиция получават висока оценка в теста, този път показаха неудовлетворителни резултати.

    В частност, Антивирус Касперски 6.0.2.261 и F-Secure Protection Service for Customers 7.00 не откриха мрежовия червей allaple. Grisoft AVG 7.5 Professional Edition не можа да засече нито един от вариантите на троянския кон W32 agobot Trojan.
    Интересното е, че относително новите продукти на Microsoft - OneCare и ForeFront, които със завидно постоянство се проваляха на предишните тестове, сега успешно преминаха VB100 и получиха сертификат. Всички тестове са проведени в средата на Windows XP.

    Източник: www.pcworld.bg

  • Понеделник, 06.08.07, 17:21, anonymous:
    Това е вярно (потвърждавам) и е за месец юли, но за август 2007 г., AVG отново е на върха (100% откриване и никакви фалшиви резултати). Напълно възможно е провал да се случи на всеки антивирус, ако не са получени информация и дефиниции за съответния вирус до момента на теста или ако няма проактивен (евристичен) модул за засичане на такъв вид атака.
  • Понеделник, 06.08.07, 21:44, phrozencrew:
    OneCare и ForeFront, за които пише imperatora са известни с това, че сами си пускат червеи и после сами си ги ловят. Всъщност дори бача ти Питър Нортън е писал вируси, но това M$ ще го отричат до дупка. Това е Олдскул инфо, което ще потъне в забрава. Почнах да пиша като roy. Сигурно вече договора в Киото ми е повлиял :)... А продължава да вали. Но както се казва в филма "Гарванът" (говоря за The Crow, а не за II или III) "Не може вечно да вали!"... нали:). Не може M$, които с измами стигнаха до монопола да продължават да съществуват вечно. Това ще се опитат да го докажат двете русначета, чиято дипломна работа беше да напишат търсачката google.com - това предполагам го знаете. А как ли ще го докажат? Сключили са договори (тайни разбира се) с компании занимаващи се с Internet Десктопи, като YouOS.com. Планират през 2016 година да отпадне HDD-то като устройство за домашните потребители. Всеки ще може да ползва от всякак точка на планетата неограничен интернет хард диск. Ами какво ще стане с вирусите??? Мдам двете рашънчета с дипломната работа вече започнаха офиса, всеки може да го пробва, но имат планове и за десктоп подобен на YouOS базиран на множество Linux сървари. И това би било най-естествената защита против вируси. Ще видим. До сега не са се полакомили, само дето много ги натискат американските служби. Кофти е да знаеш, че най-отворената ти IT компания в държава е създадена от 2-ма руснака, които мразиш от студената война. Нещо много говоря! Май се опитах да изкажа мнение, сори, много ми станаха бирите!

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.