download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

БСД ще разпространява OCR продуктите на I.R.I.S. в България

07.08.2007 14:22 (преди 16 години и 8 месеца) | poltargaista | показана 1886 пъти Статистики
Софтуерните продуктите за разпознаване символи (OCR) и професионалните решения за разпознаване на фактури, бланки и други документи на I.R.I.S. са световно известни със своята скорост и качество.
I.R.I.S. е създаден от Пиер дьо Мюленер през април 1987 г., за да представи на пазара резултатите от неговата докторска дисертация. Първият продукт на компанията - Texiris 1.0 е търговската версия на прототипа, проектиран в университета и е бил революционна OCR система. С годините, резултатът от университета дава основата на компания - международен лидер в областта на Интелигентното Разпознаване на Документи, Управление на Документи и сложни едромащабни IT проекти.

I.R.I.S. лицензира своите разнообразни технологии на големи компании като HP, Kodak, Samsung и Adobe. Тя разпространява голям обхват от продукти в повече от 50 страни, като е развила е инсталационна база от повече от 900 много големи клиенти. Личния състав на компанията се състои от 300 души, разположени на пет различни места.

„Влизаме в едно ново партньорство, което ще ни даде възможност не само да предлагаме готов качествен OCR софтуер и хардуер от I.R.I.S., но и да предоставим на всички български разработчици на софтуер, комплект инструменти за интегриране на OCR технологията в техните софтуерни решения - I.R.I.S. Toolkits. Така, използвайки най-доброто в областта на OCR софтуера, българските производители ще бъдат конкурентноспособни, както в България, така и на чуждите пазари.“, казва Ивайло Тинчев, управител на „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД.

За повече информация относно продуктите на I.R.I.S., моля, посетете сайта на дистрибутора - http://www.bsd.bg/iris-software

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.