download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Без Skype

16.08.2007 23:33 (преди 16 години и 8 месеца) | stefankr | показана 9858 пъти Статистики

Потребителите на Skype по цял свят на 16 август не можеха да използват програмата. От компанията обясняват случилото се с проблем в пиринговите мрежи и софтуера. Към момента не е известно кога ще заработи програмата.

Skype е най-популярната VoIP-услуга в света. Според данни от първото тримесечие на 2007 година, потребителите са към 196 милиона, а средно 7-8 милиона от тях са тези, които общуват активно във всеки един момент.

Първоначално от сайта на компанията уведомиха, че са "възникнали проблеми с р2р-мрежите". По-късно се появи друга информация: "Екипът ни от специалисти откри, че е възникнал проблем със софтуера". Компанията се извинява за възникналото неудобство и съветва просто да се включи Скайп и да се изчака свързването на програмата, щом това затруднение бъде преодоляно.

Периодично потребителите успяват да се включат, след което отново Skype-клиентът преминава в режим "Извън линия". Представители на Скайп прогнозират, че проблемът ще бъде решен за 12-24 часа.

Подобни глобални проблеми изпитаха и потребителите на ICQ. За няколко часа на 20 март 2007 година системата за мигновен обмен на съобщения ICQ не работеше в цял свят. Проблеми имаше и през април.

Източник: cnews.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 17.08.07, 22:09, anonymous:
    Ебати без скайпа немога просто толкоз френдове имам че ..... аре по-бързо работете
  • Събота, 18.08.07, 10:01, anonymous:
    Влизай,вече е оправен ама аудио връзката май не е................
  • Сряда, 22.08.07, 00:47, flor_love:
    hi :} moje li nqkoi da mi kaje dali e vqrno tova deto go kazvat 4e skype 6teli da go zatvarqt za 3 god ?
  • Понеделник, 12.05.08, 08:14, anonymous:
    Вие кфо ми се правите на интересни като мн добре знаете че skype е най добрата програма за IP-Телефония и чат ??? а пък идва ли някоя друга има толкова служители и такъв office .... ама тряа се праите на инт мн qsny !!!
  • Понеделник, 12.05.08, 08:50, anonymous:
    ” Има и други добри алтернативи на Скайп. Но овцете ще ги познаете по това, че като тръгне едната и другите след нея ползват само Скайп! Ха сега стойте със скръстени ръце и пак прославяйте скапаният Скайп! „

    Виж сега по-добре е колкото се може повече хора да ползват един продукт, просто всичко се улеснява многократно. Примерно имаш 10 човека с които си кореспондираш често, ако и десетте ползват алтернативи става манджа с каша. Налага се да инсталираш 10 програми и всички трябва да са ти включени. Но ако по някакъв начин тези алтернативи могат да се вържат и да стане всичко едно, и аз примерно от Скайп да мога да проведа разговор с тебе, а ти да ползваш Voip Discount примерно, тогава това начинание да се изпробват различни програми ще го подкрепя.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.