download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Google Earth 4.2 покори небето

23.08.2007 05:52 (преди 16 години и 8 месеца) | krum | показана 9787 пъти Статистики
Опознайте небесата с новата версия на Google Earth. Безплатната услуга Sky предлага сто милиона звезди и двеста милиона галактики. Чрез тях гениалният софтуер ни дава шанса да погледнем към небето както никога досега.

В последната версия на Google Earth можете да се наслаждавате както на Земята, така и на небето. Позволява ви да наблюдавате звезди, съзвездия, галактики, планети, Луната и други. За да видите тези обекти, кликнете върху бутона "Switch between Sky and Earth" или използвайте меню "View > Switch to Sky".
   В лявата част на екрана, в панела Layers са събрани още невероятни образователни ресурси за всеки, който е искал да стане астронавт 'когато порасне'. Можете да анимирате орбитите на планетите, да проследите разположението им и своето собствено при разходката си сред тях. Ако отметнете слоя "Hubble Showcase", на определени места ще се покажат иконки, върху които можете да кликате за още снимкова и текстова информация.
Можете да навигирате в Sky точно по същия начин както го правите в изглед Earth (скролирате, премествате, увеличавате и т.н.).
   Важно е да се отбележи, че когато ползвате опцията Sky, изгледът, който първоначално ви бива предоставен, показва как изглежда небето в момента над мястото, което сте избрали. Например, ако с Google Earth се разходите до Париж и стартирате Sky, вие ще наблюдавате какво е небето над Париж в този момент.
    Според Google, новата функционалност позволява на потребителите да "опознаят вселената от комфорта на креслата си".

Космическата картинна одисея включва над милион снимки от различни източници, между които Sloan Digital Sky Survey, the Palomar Observatory в California Institute of Technology и телескопа Хъбъл.

За да опознаете небето с Google Earth, трябва да свалите Google Earth Free

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.