download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Най-после Google ще има сериозна конкуренция!

19.09.2007 07:08 (преди 16 години и 7 месеца) | evoker | показана 2579 пъти Статистики
За пръв път най-комерсиалната интернет търсачка е в реална опасност
AOL е една от компаниите, които винаги са се стремили да следват по петите гиганти като Google и Yahoo чрез иновативни технологии и адекватни решения. Но истината е, че те никога не са успявали да достигнат популярността и печалбите на двата интернет колоса. От днес нататък обаче, AOL си поставя за цел да не е просто поредната алтернатива за комерсиалния потребител, а да задмине по популярност и услуги Google. Как? С "Платформа А" - специална рекламна технология, разработвана в продължение на повече от година. Началото е поставено с преместването на главния щаб на фирмата от щата Вирджиния в града на рекламата и хайпа Ню Йорк. Следващата крачка на бившата America Online, Inc. ще е да започне обширна, иновативна и минимално досадна за потребителите рекламна кампания. Разпространението й няма да е само в рамките на AOL уебсайтовете, но в цялото интернет пространство.

Досега много компании са се опитвали да се сравняват с титана Google, но той все още е безпрецедентен лидер. Въпреки това от Mountain View изглежда обръщат сериозно внимание на заплахата задаваща се от AOL и смятат да натиснат педала до край - популяризиране на Google в офлайн зоната, използвайки няколко сделки сключени с вестници, телевизии, радио станции и други топ играчи от традиционните медии.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 19.09.07, 13:09, milen:
    AOL нямат никакъв шанс, докато Сергей и Лари са начело на Google.
  • Сряда, 19.09.07, 14:14, darklight:
    И докато Ерик Шмид е там :)
  • Сряда, 19.09.07, 14:17, boy4o:
    AOL може и да съберат инвестиционен ресурс да се мерят с Yahoo!, но се съмнявам, че могат да се опънат на Гугеля. А жалко, защото намерението за "минимално досадна за потребителите" реклама заслужава всячески адмирации. В Гугеля напоследък взеха да губят мярката в това отношение.
  • Петък, 21.09.07, 14:21, hiroko:
    Аз мисля така не може да се каже лесно. Когато съм била по малка никой не знаеше Google. Само се знаеше HotBot и се казваше че Yahoo не може да стане по силна. Сега никой не знае HotBot. Ще има такова време никой да не знае Google.
  • Петък, 21.09.07, 19:08, anonymous:
    К'во се вълнувате толкова - да нямате акции в Goooooogle?

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.