download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

D-Link пуска първа на пазара уникална енергоспестяваща технология с грижа за околната среда

02.10.2007 19:50 (преди 16 години и 6 месеца) | poltargaista | показана 1521 пъти Статистики
D-Link, доставчик на цялостни мрежови решения за корпоративния сектор, малкия и среден бизнес, както и за крайни потребители, анонсира първа появата на пазара на уникално портфолио от Green Ethernet продукти. Това са новите настолни комутатори на компанията, които са специално разработени с идеята за ценова ефективност и намаляване на разходваната електроенергия с до 44 процента.
Подобно на настолните компютри, към които са свързани, тези устройства имат режим на работа, наречен “готовност” (“stand by”) и той е в основата на концепцията за спестена електроенергия от захранване.
Анонсът на тези решения на българския пазар съвпадна с посещението на президента на D-Link за Европа, г-н Кевин Уен.

“Green Ethernet гамата ни много точно демонстрира ангажимента, който нашата компания има към развитие и предлагане на продукти и решения, които да удовлетворяват конкретни изисквания на пазара.”, сподели г-н Уен по време на специалната пресконференция, отбелязала появата на уникалните продукти. “Първите устройства от Green Ethernet гамата ще са в продажба от следващия месец, а през 2008 функционалностите и ще бъдат внедрени в популярната серия управляеми комутатори на компанията – xStack.”

Междувременно Анелия Чакърова, представител на D-Link за България, обяви, че страната ни се присъединява към Европейската Партньорска програма Partner+. Целта на програмата е повишаване ангажираността и мотивацията на партньорите, тяхната компетентност чрез включването им в една обща мрежа, независимо от големината на пазара, на който оперират. Тя създава еднакви условия за всички риселъри, предлагайки множество предимства като специални промоции, отстъпки, обучение за ИТ специалистите, специални проектни цени, достъп и препоръки при проектен бизнес, демо оборудване и др.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.