download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Продуктите за сигурност AVG ще пазят компютрите за игри на HP

07.10.2007 17:42 (преди 16 години и 6 месеца) | poltargaista | показана 1981 пъти Статистики

AVG Anti-Virus Pro 7.5 ще бъде предварително инсталиран като осигурява защита без да пречи на преживяването и удоволствието в игрите.

GRISOFT, разработчикът на антивирусен и защитен софтуер, обяви, че техния спечелил множество награди софтуер за Интернет сигурност AVG е бил избран от HP, за да защитава потребителите на новото им PC за игри. Всеки HP Blackbird 002 ще идва с предварително инсталиран продукт AVG Anti-Virus Professional 7.5 с едногодишен лиценз, за да бъдат клиентите им защитени от множеството заплахи в Интернет веднага.

Потребителите на Blackbird също ще имат възможността да преминат към двугодишен лиценз на AVG Anti-Virus Professional 7.5 или към най-качествената достъпна защита на продукта AVG - Internet Security, срещу допълнително заплащане. Безплатното обновяване на продуктите AVG и преминаването към по-нови версии ще бъде безплатно за броя години според лицензния период.

„HP създават техните компютри за игри, за да предоставят възможно най-живите, мощни и визуални преживявания,” казва Рик Карлсон, управляващ директор на GRISOFT. „AVG защитава потребителите на HP без да намали производителността или да ги притеснява с постоянно изскачащи прозорци. За нас е удоволствие да работим с HP и да предлагаме нашата лесна за използване, висококачествена защита за новия HP Blackbird 002 Gaming PC.“

AVG предлага всеобхватна компютърна защита като използва много малко системни ресурси. При специализираните компютри за игри, където производителността е много чувствителна тема, използването на малко памет и процесорна мощ, от който и да е допълнителен софтуер, е критична за поддържане на върховна производителност. С AVG, ресурсите на компютърната система са свободни за използване от игри, проверка на електронна поща, гледане на видео и разглеждане на страници в Интернет, като AVG активно защитава срещу различните видове заплахи.

„Някои софтуерни продукти са нужни, а други не са – за играещите е важно да имат както най-добра сигурност, така и оптимална производителност на компютъра,“ казва Рахул Сууд, главен технологичен сътрудник в Global Gaming Business Unit на HP. „Продуктовата линия на AVG предоставя пълна защита без да нарушава удоволствието от играта – AVG просто работи и е супер лек за системата.“

AVG Anti-virus Professional 7.5 защитава срещу вируси, троянски коне, червеи и потенциално нежелани програми, докато AVG Internet Security 7.5 предоставя цялостна защита, чрез комбинация от антивирус, антиспайуер, защитна стена и антиспам. И двата продукта са сертифицирани за работа с Windows Vista.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 08.10.07, 16:33, aleksoft:
    HP никога не грешат в избора си.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.