download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Logicom обяви официално старта на дейността си в България

07.10.2007 17:27 (преди 16 години и 6 месеца) | poltargaista | показана 2232 пъти Статистики
Logicom Group, водещ дистрибутор на мрежово и телекомуникационно оборудване, компютърни компоненти и периферни устройства в Югоизточна Европа, Близкия Изток и Персийския залив, обяви старта на дейността си в България по време на официалното си представяне в хотел Хилтън. Първоначално, компанията ще дистрибутира пълната гама от системи на Cisco, а в близко бъдеще ще разшири портфолиото си, като предлага продукти и на други водещи IT компании.
“Щастливи и горди сме, че откриваме офиси на Logicom в България и ще положим усилия да развием дейността на компанията в страната. България разполага с много възможности и квалифицирани специалисти, а бързият ръст на икономиката ви осигурява благоприятна бизнес среда. Надяваме се, че присъствието ни в страната ще бъде от полза и за българския пазар”, заяви Никос Кириаку, Регионален Мениджър за Европейските Пазари – Logicom.

По време на официалното представяне в хотел Хилтън присъстваха мениджъри на компанията, представители на Cisco Systems Bulgaria и бизнес партньори на Logicom у нас.

Logicom е дистрибутор на продуктите и решенията на лидера в мрежовите технологии за Интернет Cisco Systems от 1998 г. Компанията извоюва отлична репутация, благодарение на високото ниво на експертни познания и отличното обслужване на своите клиенти. Днес компанията е един от петте ключови дистрибутори на Cisco в 16 държави в Европа, Близкия Изток и Африка.

“След забележителен растеж през изминалата финансова година бизнесът на Cisco у нас достигна размер, обуславящ въвеждането на втори дистрибутор. Logicom има доказан принос за развитието на пазара на Cisco в много страни. Вярвам, че те ще бъдат успешни и тук, защото имат стратегията, ресурсите и духа за това. Очаквам, че те ще донесат практики, типични за по-развитите пазари. Logicom Group има много добър опит в привличането и работата с риселъри, продаващи на средни и малки предприятия. Това се комбинира идеално с продуктите и програмите на Cisco за този пазарен сегмент и неговия бърз растеж. Пожелавам им да станат уважаван от всички играч на бъгарския пазар на ИКТ”, заяви по време на събитието Стефан Станев, мениджър за Търговските канали в Cisco Systems България.

Основна цел на Logicom e да позиционира компанията като предпочитания дистрибутор, който предоставя незаменима добавена стойност за своите партньори.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.