download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Над 30 000 потребители седмично посещават Golden Pages

08.11.2007 09:57 (преди 16 години и 6 месеца) | poltargaista | показана 2523 пъти Статистики

Търсачката в интернет страницата на бизнес справочника съдържа контактна информация за 72 930 компании в 1485 населени места в цяла България и се посещава от повече от 30 000 потребителя седмично!

Средно 31 200 потребители посещават сайта на бизнес справочника Golden Pages на седмица, сочат актуални данни на компанията „Ню Юръп Дайректърис”. Средно за същия период са регистрирани общо 35 600 посещения. Така онлайн изданието на Golden Pages за по-малко от три месеца се нареди сред едни от най-предпочитаните места в Интернет за търсене на всякакъв вид услуги и фирми.

Търсачката в интернет страницата на бизнес справочника е класифицирана и съдържа контактната информация на 72 930 компании, опериращи в различни бизнес сфери на територията на 1485 населени места в цяла България. Според статистиката на сайта през последните четири седмици най-търсена е информацията за автомобили втора употреба, детски градини, куриерски услуги и автокъщи, следвани от основните училища.

За същия период от време чрез www.goldenpages.bg рекламите на фирми, присъстващи с линкове в интернет страницата на справочника са показани общо 200 000 пъти. Това превръща онлайн изданието на Golden Pages в едно от най-подходящите места за онлайн реклама. Сред предимствата на рекламата в него е, че тя е силно таргетирана, изцяло информационна по своя характер и обещава висока степен на ефективност. В световен мащаб през 2006 г. е отчетено нарастване с 27% на броя на търсенията в електронни версии на класифицирани бизнес справочници в сравнение с предходната година.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 11.11.07, 15:09, anonymous:
    Тия жълти страници имат доста хляб да изядат докато почнат да вършат работа. За сравнение пуснете търсене на фирми по един и същ продукт в www.catalog.bg и www.goldenpages.bg за да видите разликата

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.