download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Българският Симс 2 портал на две години!

19.08.2008 17:38 (преди 15 години и 8 месеца) | anonymous | показана 16456 пъти Статистики

Симс! Да правилно чухте, ще си говорим за една от най-продаваните игри в света. След създаването си през 2000 година, тя става най-успешния виртуален симулатор на реалния живот.Последвана от Тhe Sims 2, а скоро и от The Sims 3, тя достойно отстоява позициите си и оправдава очакванията на милионите си фенове по целия свят.

Уникалният геймплей ви обещава часове удоволствие, създавайки герои, семейства и дори цели поколения.Измислете своя уникална история, постройте къща на плажа, започнете бизнес, заведете героите си на почивка...всичко това можете на направите в The Sims 2.

Но, както се казва, апетитът идва с яденето.Затова, веднъж вкусили от уникалността на играта, вие ще искате още и още. www.BGSims2.com е тук, за да засити вашия глад за нови идеи, които ще направят играта ви още по-интересна и забавна.Със своите десет хиляди потребителя BGSims2 се превърна в най-големия български портал посветен на играта.Концепцията на сайта ще ви потопи още по-дълбоко в дълбините на играта и ще ви разкрие хоризонти, за които не сте и подозирали. Ще научите тайни и трикове, с които виртуалния ви свят ще добие мъничко реалност,а многобройните ресурси ще придадат невероятен колорит на играта ви.

За да задоволи потребностите на потребителите си, екипа на BGSims2.com се старае винаги да бъде уникален в своите идеи.Затова, по случай на втората годишнина на сайта и форума, BGSims2 се сдоби с нови раздели, проекти, конкурси и с чисто нов дизайн! Също така, всички потребители, ще могат да намерят и информация за новите игри на ЕА Games - Spore, My Sims, Sim Animals, Sim City Creator.
Ние от BGSims2 благодарим на всички, избрали да станат част от нашия форум и се надяваме броят на тези хора да продължава да се увеличава!

Ние продължаваме напред, като отваряме нови врати и правим нови неща,
защото сме любопитни, а любопитството ни води напред.
Дай живот на играта си с нас...
www.BGSims2.com

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Събота, 06.09.08, 15:21, anonymous:
    Абе бива си го!Но нещо куца или незнам...Заповядайте тук: sims2bg.com/forum/
  • Сряда, 10.09.08, 22:16, anonymous:
    Най-добрия български Симс сайт създаван някога!!! Всичко, което ви трябва като информация и най-добрия форум за забавление е БгСимс2![em=cool]
  • Неделя, 14.09.08, 02:08, anonymous:
    абе това играта ли е ако е да от къде мога да си я дръпа
  • Събота, 13.12.08, 21:53, anonymous:
    http://www.bgsims2.com/forum/index.php?showtopic=8 Виж ето тук, има линкове за всички допълнения и части и е обяснено как да си ги инсталираш.

    А всички завистиници от първите мнения си гледайте форумите и не ни обиждай потребителите, защото няма по-богат български архив от нашия! Влезте и бройте.

  • Събота, 13.12.08, 22:02, dreamskill:
    абе и ако симс е игра....сигурно най-много се играе от хората до 12 годишна възраст

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.