download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Gmail стана цветен

21.11.2008 18:02 (преди 15 години и 5 месеца) | stefankr | показана 2404 пъти Статистики

Ако използвате Gmail, вече можете да избирате цветова тема, с която да разнообразите външния вид на пощата си.

Влезте в своята пощенска кутия в Gmail (http://gmail.com/) или създайте нова , ако още нямате такава. Влезте в "Настройки" и ще забележите нов раздел, наречен "Теми". Там са показани 30 нови теми, които могат да заменят Класическата тема, която се използваше до сега. С променяне на темата се вижда и по-различно лого на Gmail.

Темите на Gmail са две големи групи: цветови (Стандартна, Класическа, Синева, Студен душ, Стомана, Минимална, Зелено небе, Пастели, Черешов цвят, Нощни сенки, Яхтено пристанище, Зазоряване, Залез, Мрак, Контрастно черно, Сияние) и графични (Бюро, Дърво, Плаж, Планини, Речни камъни, Летен океан, Морска фантазия, Графити, Планети, Дрън-брън, Лакомства, Автобусна спирка, Нинджа, На чай и Компютърен терминал).

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Събота, 22.11.08, 15:10, nikobor:
    Mozilla има български, но все още е бета, т.е. може да има грешки в превода.
    http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html#beta_versions
  • Събота, 22.11.08, 22:35, anonymous:
    Точно така. А това, дали за една безплатна програма излиза превод не е толкова проблем на разработчиците й, а по-скоро на тези, които я ползват.
  • Събота, 22.11.08, 23:03, karadzha:
    ” Точно така. А това, дали за една безплатна програма излиза превод не е толкова проблем на разработчиците й, а по-скоро на тези, които я ползват. „

       Това е почти тъй. Почти, понеже, който иска популяризиране на стоката си - осигурява превод. Давам пример с Комодо Файъруол - щеше да бъде много по-широко ползван, ако беше преведен.

  • Събота, 29.11.08, 00:54, deringer:
    karadzha http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_official_languages доста трудно се прави тази стъпка...
    Повечето са приели английски,немски,френски и руски -като основни по ред причини.
    Разбира се за да се интернационализира една прогрма-пък някой по-сложен софтуер...иска се доста време и хора.
  • Събота, 29.11.08, 02:40, shaman:
    ” Това е почти тъй. Почти, понеже, който иска популяризиране на стоката си - осигурява превод. Давам пример с Комодо Файъруол - щеше да бъде много по-широко ползван, ако беше преведен. „
    Донякъде си прав има оба4е едно Но, и това Но съдържа в себе си истината 4е превода за даден продукт в 90 и косур % не се прави от фирмата разработ4ик а от обикновенни ентусиасти и "родолюбци" (малко ще поскромни4а,но ) като мен например.
    Както deringer каза има си основно приети "интернационални"(грешка) езици,абе демек -"Ние го правим така и му слагаме приетия за стандартен езиков интерфейс,всеки един който желае може да спомогне за разширението на продукта ни,съответно разпространението му".А как става това,естествено като се предложи езиков превод,в някой слу4ай допълнителни добавки или глезотийки(плъгини)каквото там се сетите,но в най добрия слу4ай аз ще го нарека реклама.(Това няма нищо общо със рекламата на AVG примерно тук,хората си плащат и съответно биват по4есвани).
    При превода не е така,от там дивиденти не се о4акват(както и аз самия),правя го от ли4ен дълг за да запазя май4иния(буквално) си език,въпреки 4е дори и да е на традиционен Английски и голяма 4аст да го "знаят",наистина 4увството което се изпитва когато го видиш "на език матери" не те кара да се 4увстваш ограни4ен от редица предпоставки или забележки,може би (4е сме еди какви си и сме по долу). . . по долу от кой и защо трябва да се "американизираме" след като имаме (може би е редно да кажа имате тъй като съм с двойно гражданство) азбука и ако Българите не я популяризират,никой друг 4ужденец няма да го направи(хайде ще изклю4а себе си).
     . . . . . . .
    Уффф,като запо4на да мисля в тоя късен 4ас и се унасям.
    Айде да кажа лека 4е да нe заваря утрото,а то 4е пак хванахме 3-та глуха ве4е си стана като "практика" тук.

    Лека ве4ер и бройте овцете ако трудно ви лови -

    _____________________________
    In The Hands of The Shaman ®

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.