download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

AVG Technologies получава още един сертификат от Virus Bulletin 100

24.06.2009 21:25 (преди 14 години и 10 месеца) | anonymous | показана 1529 пъти Статистики
AVG Technologies, водещ разработчик на софтуер за сигурност в Интернет, обяви, че AVG Internet Security Network Edition е получил сертификат VB100 от отдела на Virus Bulletin във Великобритания.
Бил е тестван AVG Internet Security Network Edition (версия 8.5). „AVG се оказа много стабилен и надежден и постигна отлични нива на откриване на вируси на всяко ниво. Изключителна производителност, която си заслужи награда от VB100”, определя директорът на тестовия екип на Virus Bulletin, Джон Хаус. Тестването за сертифициране на продукти, които работят на 64-битовата версия на Windows Server 2003, се проведе през април и май. AVG Internet Security беше един от само четирите продукта, които постигат процент на ретроактивна защита, който превишава 80%.

Тестови процедури на VB100

Наградата VB100 се дава на всеки продукт, който премине тестовите критерии под тестови условия в лабораторията на VB като част от официалния сравнителен процес при преглеждане на VB. Основни изисквания са продуктът да доставя следните характеристики чрез настройките си по подразбиране:
 - 100% откриване на малуер, описан като „На свобода" от организацията WildList по времето на прегледа
 - Никакви неверни положителни резултати, когато сканира колекцията от файлове на Virus Bulletin, за които се знае, че са чисти

„Радваме се, че ще да получим последния сертификат VB100 от Virus Bulletin”, казва Карел Облук, главен технологичен директор в AVG Technologies. „Добре обоснованото тестване от компетентни организации привилегирова както доставчиците, така и клиентите. Това ни придържа към стандарт на по-висока производителност в разработването на решения. Това дава на клиентите интелигентна ратификация от трета страна за продуктите, които те оценяват за използване на определени платформи”.

Други скорошни разширени тестове от последната година, където AVG Technologies получи сертификат VB100, бяха за платформите Windows Server 2008, Windows Vista x64 и Windows XP Professional. AVG получи сертификат VB100 за всеки тест, в който е участвал през последната година.

AVG Anti-Virus Network Edition осигурява антивирусна, антиспайуерна и антируткит защита за работни станции и файлови сървъри. Комбинацията от LinkScanner®, неговия скенер в реално време, всеобхватен Web Shield и високоскоростни автоматични осъвременявания гарантират, че сте защитени денонощно. Централизирана инсталация и настройване осигуряват лесно внедряване.

www.virusbtn.com
Virus Bulletin е стартирало като списание посветено на антивирусния бранш през 1989 г. Virus Bulletin бързо стана водещото специализирано тяло за тестване в сферата на вирусите и сродния малуер. Днес, Virus Bulletin е портал за информация за онлайн сигурност и организация за сертифициране. Virus Bulletin осигурява на потребителите независима информация за последните разработки в областта на антималуера и антиспама, както и сертифициране на антималуерни и антиспам продукти на всеки два месеца. Virus Bulletin се поддържа от борд от съветници, който се състои от водещи в света експерти по антималуер и антиспам.

За повече информация относно продуктите AVG на компанията AVG Technologies можете да посетите сайта на дистрибутора им за България – „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД (http://www.bsd.bg)

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.