download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Den.bg въведе и търсене на новини по градове

15.07.2009 15:37 (преди 14 години и 9 месеца) | www.den.bg | показана 1815 пъти Статистики
Den.bg - страници, новини, времето, игри и др.
Den.bg - страници, новини, времето, игри и др.

Порталният сайт, който още е в бета версия, предлага търсачка за страници на български, агрегатор на новини от България, информация за времето в момента и за 5 дни напред

Den.bg, сайт на фирмата Digital Enterprise Network, съобщи че в секцията им за новини е била добавена функционалност за търсене по градове и дизайнът е бил частично обновен.

„Ние започнахме сайта си през 2008 г. като вложихме много труд и някои свежи идеи, за да улесним потребителите при търсенето на информация в българския Интернет“, казва инж. Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Диджитал Ентърпрайз Нетуърк ЕООД. „Разбира се, на този етап ние не можем да се сравняваме с големите търсачки, но нашата цел е да вървим в тази посока. За нас е важно, когато посетителите дойдат на нашите сайтове да намират лесно това, което им е нужно и да не губят времето си в преглеждане на случайни и ненужни страници. Нека не забравяме, че както в миналото, така и до днес, някой понякога е излизал „от гаража“ и е предлагал по добри решения в някои области от големите корпорации.“

Една от най-интересните услуги на Den.bg е тази за събиране на новини от целия български Интернет и предлагане на възможност за подреждане по категории, по време на постъпване и по интерес на посещаемост. Така чрез няколко филтъра и търсене по ключови думи можете лесно да откриете на едно място това, което пишат всички медии в мрежата.

Услугата за прогноза за времето също има интересни характеристики. Такива са търсене на метеорологична прогноза за над 2 милиона населени места в България и по целия свят, карта на България и света, пътната обстановка и искане на информация за времето чрез SMS съобщение.

Не на последно място трябва да се посочи, че секцията за онлайн игри съдържа около 1500 игри разпределени по категории, подходящи за всички възрасти. Сред тях могат да се намерят игри като пасианс, такива за сръчност, логически и др. Тук отново можете да търсите игри по ключови думи, а резултатите да се подреждат по дата на постъпване в сайта и по интерес, според вашето желание.

От компанията добавиха, че в процес на закрито бета тестване е и тяхната нова рекламна система, която ще бъде използвана за вътрешна реклама и реклама по външни сайтове.

За Digital Enterprise Network

Digital Enterprise Network е частна компания за масови онлайн услуги, разположени в единна свързана цифрова мрежа, чиято цел е да улесни ежедневието на бизнеса и частните потребители в Интернет. Със своя богат опит в разработването на множество различни сайтове, повечето от които с динамично съдържание, Digital Enterprise Network има добра основа и планове за развиване на уникални онлайн приложения, които никога не са били представяни на българския Интернет пазар. Порталния сайт на компанията Den.bg предлага търсене на страници и новини в българския Интернет, прогноза за времето и онлайн игри. За да научите повече за услугите от Den.bg, моля, посетете сайта http://www.den.bg/

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.