download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Безплатно една година повече антивирусна защита и Интернет сигурност от AVG към всеки закупен мрежов продукт за две години

08.09.2009 16:19 (преди 14 години и 7 месеца) | anonymous | показана 2070 пъти Статистики
AVG Technologies, водещ световен доставчик на решения за антивирусна защита и Интернет сигурност, ще дават безплатно една година допълнително към всеки закупен двугодишен лиценз на техните мрежови софтуерни продукти през септември и октомври 2009 г.
Промоцията „3 години на цената за 2 години" важи както за всички закупени нови лицензи, така и за подновявания (renewal) , преминавания към по-широкообхватни продукти (upgrade) и към по-голям брой защитени компютри (increase), съобщиха от Бизнес Софтуер Дистрибутор - фирмата дистрибутор на всички продукти AVG в България.

Продуктите включени в промоцията са:
    * AVG Internet Security Network Edition
    * AVG Anti-Virus Network Edition
    * AVG Internet Security SBS Edition
    * AVG Anti-Virus SBS Edition
    * AVG File Server Edition
    * AVG Email Server Edition

„Както винаги ние и нашите партньори искаме да дадем на клиентите си повече от очакваното. Една допълнителна година към всеки двугодишен лиценз означава по-малко разходи за сигурността на данните, но не означава по-малко сигурност", казва инж. Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Софтуер Дистрибутор. „AVG вече са четвъртият по големина доставчик на антивирусна защита в света с повече от 80 милиона клиенти, а потребителите в България са над 160 хиляди. Надяваме се, че крайните потребители, а също така и нашите риселъри в цялата страна ще се възползват максимално от тази промоция."

„Скоро очакваме излизането на AVG 9.0, което ще даде на потребителите още по-голяма сигурност, подобрен интерфейс, вградена защита на личните данни и много други полезни характеристики. Всички закупили AVG по време на тази промоция ще могат да преминат към новата версия напълно безплатно, като запазват това си право и за всички нови версии през следващите 3 години, докато лицензът им е валиден", казва инж. Михаил Матеев, ръководител на софтуерните продажби и поддръжка в Бизнес Софтуер Дистрибутор. "Не е ли това една от най-добрите оферти, които сте виждали на софтуерния пазар за антивирусна защита и сигурност през последните години?"

През последните години продуктите за Интернет сигурност на AVG се наложиха на българския и международния пазар поради изгодната си цена, лесният за използване интерфейс и високото си качество. AVG е алтернативна марка номер едно в САЩ (марка, различна от американските) и е получила множество награди и световно признание.
За повече информация относно продуктите AVG на компанията AVG Technologies можете да посетите сайта на дистрибутора им за България - „Бизнес Софтуер Дистрибутор" ЕООД (http://www.bsd.bg/)

За AVG Technologies

AVG (http://www.bsd.bg/avg-software) е световен лидер в областта на решенията за сигурност, който защитава 85 милиона компютри на крайни потребители и на малки фирми в 167 страни от постоянно нарастващото разпространение на уеб заплахи, вируси, спам, киберпрестъпници и хакери в Интернет. С главна квартира в Амстердам, AVG има почти две десетилетия опит в битката с кибер престъпленията и една от най-напредналите лаборатории за откриване, премахване и сражаване със заплахи в Интернет от целия свят. Безплатният вариант на софтуера, който се изтегля онлайн, позволява на начинаещите потребители да придобият основна антивирусна защита и след това лесно и изгодно да обновят до по-високи нива на сигурност и защита както в работни среди за единични, така и в такива за множество потребители. Почти 6 000 риселъри, партньори и дистрибутори в световен мащаб работят в екип с AVG, включително Amazon.com, CNET, Cisco, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart и Yahoo!.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, Diskeeper, StarWind Software, I.R.I.S., EMS, Entensys и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, мрежи и бази данни, системни инструменти, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са министерства, областни и общински администрации, банки, застрахователни дружества, телекомуникационни компании, производствени предприятия и много други. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.